aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj amerikai mesterlövész könyvet és pólót! Richter Géza
2015. február 21. 10:42:39

Kategória: film Szólj hozzá!

A magyar mozikban e héten debütált, 6 Oscar-díjra jelölt Amerikai mesterlövész története megosztja a közvéleményt: pro és kontra kritikánkat a linkekre kattintva olvashatjátok. A MozICom jóvoltából 2 szerencsés nyertes 1-1 pólóval, és 1-1 a film alapjául szolgáló könyvvel lehet gazdagabb. A játékban való részvételhez csupán a lapozás utáni kérdésre kell e-mailben helyesen válaszolnotok.

american_sniper_jatek.jpg

Hány iraki turnuson vett részt Chris Kyle?

A) három
B) négy
C) öt

A jónak tartott válasz betűjelét küldd el teljes neved és címed feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2015. február 25-e, szerda délig! A tárgy legyen "Sniper" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők közül ketten 1-1 db eredeti American Sniper póló, valamint 1-1 db, magyar nyelvű Chris Kyle-önéletrajz tulajdonosai lesznek, ugyanis 2 db, 1 emlékiratot és 1 pólót tartalmazó ajándékcsomagot sorsolunk ki közöttük. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel és címmel, illetve pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A megfelelő betű becélzásához sasszemet és biztos kezet kívánunk!

american_sniper_polo.JPG

american_sniper_book.jpg

Címkék

oscar jatek sienna miller warner drama clint eastwood intercom biopic bradley cooper war movie

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr927193675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása