aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: holidays (2016) Bajtai András
2015. február 17. 16:09:03

Kategória: film 2 komment

Nagyon úgy fest, hogy 2015 és 2016 a horrorantológiák éve lesz, az XX és a Tales of Halloween mellett ugyanis egy harmadik projekt is készülőfélben van az XYZ Films és a Distant Corners Entertainmentnek köszönhetően. A Holidays címet viselő projekt a címéből adódóan a különféle ünnepek (karácsony, húsvét, Halloween, Anyák Napja) körüli véres parákat járja majd körül, a tervezett horrorantológia pedig igazán impozáns rendezőket tudhat magáénak. A szegmenseket ugyanis Kevin Smith (Tusk), Gary Shore (Az ismeretlen Dracula), Matt Johnson (The Dirties), Scott Stewart (Sötét égboltok), Nick McCarthy (Az egyezség), Kevin Kolsch és Dennis Widmyer (Starry Eyes), Sarah Adina Smith (The Midnight Swim) és Anthony Scott Burns (neki még nincs egész estés filmje) rendezik. "Mindenkinek van egy sötét oldala", hirdeti a hangulatos retró plakát, hát eresszék szabadon akkor mielőbb ezt a sötétség.

holidays.jpg

Címkék

horror kevin smith poster antologia

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr57182813

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Weide 2015.02.17. 19:10:48

Helyes, helyes, jöjjenek csak a horror antológiák!

clive. 2015.02.18. 12:24:06

Örvendetes, hogy készülnek horrorantológiák, de miért nem csinálnak egy olyat, amiben valóban a műfaj nagyjai vennének részt? Ezeken a plakátokon általában van egy vagy két név, amit ismerek a többi meg egy vagy kétfilmes rendező. Ami nem baj, csak hiányolok egy olyat, ahol mondjuk azt olvasnám: Romero, Carpenter, Argento, Craven, Miike. így együtt :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása