aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros belépőt a fekete ruhás nő 2. premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2015. február 16. 16:10:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Néhány évvel ezelőtt Daniel Radcliffe futott bele a gyerekek lelkére pályázó szellemasszonyba, a jó néhány évtizeddel később játszódó folytatásban Jeremy Irvine (Hadak útján) és egy csapatnyi árvának gyűlik meg a baja a sötét szerelést előnyben részesítő kísértettel: csütörtöktől ti is utánajárhattok, hogy eme találkozásnak mi lesz a végkimenetele, mi több, a Freeman Filmnek hála 2*2-en már premier előtt is végigizgulhatjátok a filmet.

the_woman_in_black2_620.jpg

Ehhez nem kell mást tennetek, mint válaszolni az alábbi kérdésre!

Ki írta a film(ek) alapjául szolgáló könyvet?

A) E.L. James
B) J.K. Rowling
C) Susan Hill

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2015. február 18-a, szerda délig! A tárgy legyen "Fekete ruha" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 2 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely február 18-a, szerda este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledd, ha éjszaka nyikorog a padló, akkor ne az emeletre menj fel, hanem ki a házból!

Címkék

horror jatek eurocinema freeman film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr397180457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása