aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer + poszter: bloodline (2015) Németh Barna
2015. február 10. 09:54:00

Kategória: tv 5 komment

Néhány szerencsés már a Berlini Filmfesztiválon vethetett egy pillantást a Netflix legújabb sorozatára, amely majd március 20-án debütál a teljes első évaddal. Ennek örömére készült el ez az új trailer (és poszter), ami egy újabb presztízsdarabot sejtet a kiváló Damages (A hatalom hálójában) alkotóitól. A történet egy befolyásos floridai családról szól, akik szállodájuk 45. évfordulójára készülnek. Erre az ünnepi alkalomra tér haza fiuk, aki nem várt fordulatot hoz vigasságba. Rég eltemetett titkok, családi viszály, bűn és bűnhődés. Én alapból szeretem az effajta sötét hangulatú krimiket, de az alábbi trailer a kötelező rajongáson túl is nagyon jól mutat. A főbb szerepekben Ben Mendelsohn, Sam Shepard, Sissy Spacek, Linda Cardellini és Jamie McShane látható majd a széria első 13 epizódjában.

bloodlinesposterbig.jpg

Címkék

tv show netflix tv sorozat tv trailer tv poszter ben mendehlson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr677157479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olifat 2015.02.10. 20:49:23

Első blikkre nem az én világom, bár ha castingoltak volna egy "tökös" főszereplőt aki viszi a hátán a produkciót lehet, hogy sokkal csalogatóbb lenne számomra (is). Nekem túl szürke ez a szereplőgárda és nagyon vontatottnak tűnik az egész sztori, túl komoly csavarra szerintem nem lehet majd számítani.

Németh Barna 2015.02.10. 21:01:18

@Olifat: Nem tudom, nekem Mendelsohn nem szürke egy cseppet sem.

Zitiiii 2015.02.11. 08:56:15

@Olifat: Szívemből szóltál, tegnap pont ezt kezdtem el begépelni, csak egyszerűbb szavakkal - ha nincs benne jó pasi (nem feltétlenül kockahas, csak karakter legyen) nem nézek sorozatot - csak féltem, hogy sekélyesnek tűnök. :)))

Németh Barna 2015.02.11. 09:33:31

Most tényleg nem tudom, hogy mi bajotok van Mendelsohnnal. Nézzétek meg a hasonló jellegű Animal Kingdomot, abban is nagyon jó volt.

TommyFCIM 2015.02.11. 15:23:21

@Németh Barna: Ja én se értem mi bajuk. Mendelsohn napjaink egyik legjobb karakterszinésze. Nekem nagy kedvencem.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása