aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: child 44 (2015) Németh Barna
2015. január 27. 21:21:00

Kategória: film 6 komment

Tom Rob Smith regénysorozatának (magyarul: 44. gyermek) első részében Sztálin Szovjetuniójában járunk. A diktátor tényleg élet és halál ura az országban, a végrehajtó hatalmat a titkosrendőrség testesíti meg. Ennek a könyörtelen testületnek a tagja Gyemidov (Tom Hardy), akit egy napon brutális esethez riasztanak: egy kisfiú megcsonkított holtteste bukkan elő a vasúti sínek között. Nyilvánvaló, hogy a béke, a rend, a munka, de legfőképpen a párt országában ez csakis baleset lehet, bár a kisfiú családja nem ezt gondolja. A nyomozó hisz nekik, amiért meg is kapja a jutalmát, családjával együtt pillanatok alatt Szibériában találja magát. A múlt azonban ide is követi, hamarosan egy ugyanúgy meggyilkolt gyerek testére bukkannak itt, messze-messze az előző esettől...

Hollywood profi benne, hogy tehetséges európai rendezőket importálva csináljon belőlük gondos iparost. A svéd Daniel Espinosa (Instant dohány) is rálépett erre az útra a Védhetetlennel, de talán ez a remeknek ígérkező thriller kirángatja a középszerből. Tom Hardy mellett Noomi Rapace, Gary Oldman és Vincent Cassel segít ebben, amely névsor talán garantálja, hogy nem egy tucatkrimit kapunk majd.

Címkék

trailer thriller crime vincent cassel gary oldman tom hardy noomi rapace crime movie big bang media

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr17116219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MrHeroicBloodshed 2015.01.27. 21:31:00

a könyv remek, a castingon se fog múlni semmi (+ Nikolaj Lie Kaas, Fares Fares [mostanság ők ketten ugye a Q-ügyosztály!] és Charles Dance)

Hardy és Rapace már a Piszkos pénzben is jól működtek együtt, várós a film nagyon!

Andrews 2015.01.27. 21:48:15

Akár jó is lehet, csak azt az erőltetett orosz akcentust tudnám feledni.

Nyílméregbéka 2015.01.28. 09:17:18

Na, ez lesz az a film, amit biztos szinkronnal fogok megnézni. Minek az orosz akcentus azt felfogni képtelen vagyok...

Olifat 2015.01.28. 15:28:25

Minek az orosz akcentus? Talán, hogy autentikusabb és eladhatóbb legyen a karakter?! :)

Nyílméregbéka 2015.01.28. 16:27:15

@Olifat: Ennek csak akkor lenne értelme, ha történet szerint angolul beszélnének egymással az oroszok, de mivel nyilván az anyanyelvükön kommunikálnak, tök felesleges ez a fake akcentus.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása