aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer: kéjlak [the loft] (2014) Richter Géza
2015. január 18. 19:55:29

Kategória: film 1 komment

A tavalyi eresztésű belga-amerikai koprodukció előzetesét bár tavasszal-nyáron jó néhány film felvezetéseként megnézhettük a magyar mozikban, a hazai premier dátuma végül idén február 19-ére került. A film az azonos című, 2008-as flamand alkotás remake-je, és mindkettőt Erik Van Looy dirigálta. Rajta kívül a stáb másik visszatérő tagja Matthias Schoenaerts színész, aki még a szerepét is megismétli.

Az eredeti forgatókönyvet jegyző Bart De Pauw Wesley Stricktől kapott segítő kezet a sztori amerikanizálásában, akinek az egyébként adaptációktól hemzsegő rezüméje bár főként maximum erős közepes műveket tartalmaz – a teljesség igénye nélkül: Arachnophobia - Pókiszony, Cape Fear - A rettegés foka, Dermesztő szenvedélyek, az IGAZI, Jack Nicholson-féle Farkas, Az angyal, stb. –, az atmoszféra megteremtése a legtöbben nem kifogásolható. További érdekesség, hogy szintén azonos címmel már készült egy holland remake 2010-ben; illetve hogy a mostani, mostoha sorsú változatot már 2011-ben leforgatták, ám előbb a Warner, majd a Universal lécelt le, mielőtt az Open Road Films bevállalta a forgalmazást.

Címkék

trailer remake thriller wentworth miller karl urban james marsden trailer magyar magyar trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr577086341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zitiiii 2015.01.19. 09:32:26

Karl miatt megnézem. Ha már elkaszálták az Almost Humant, nekem csak ezt maradt...

Amúgy egyszeri jónak tűnik.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása