aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2015. 3. hét) Takács Máté
2015. január 15. 06:37:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Michael Keaton röpteti magát, Nick Cave megnyílik, a Halál megint visszaoldalog, Kiss és Hadházi nem maradnak a kaptafánál, a One Direction se a színpadon, a törökök meg telelnek. Heti bemutatók.

birdman_1.jpg

  • 20.000 nap a Földön (20,000 Days on Earth). Dokumentumfilm, de csak annyira, amennyire ezt témája engedi: 24 óra Nick Cave barlangjában. 2D, feliratos, 97p, 12+, Mozinet.
  • Birdman avagy (A mellőzés meglepő ereje) (Birdman or (The Unexpected Virtue of Ignorance)). Madárembör: Michael Keaton levitézlett szuperhős-alakítóként egyengeti visszatértét a fénybe. 2D, feliratos, 119p, 16+, InterCom.
  • A bolygó neve: Halál (Aliens). 27 év után ismét háború: Ellen Ripley fegyvert és kislányt ragad, s egyiket sem ereszti. 2D, feliratos, 154p, 18+, Pannónia.
  • Dumapárbaj. Stand up and deliver: Kiss Ádám ezúttal hiába jön a paprikás krumpli receptjével a filmen is ütős poénok helyett: lesz nemulass, vagy mulatás lesz? 2D, 88p, 12+.
  • One Direction: A színfalak mögött (One Direction: The Inside Story). Egy az irány megint: a moziba be azoknak, akik még nem, vagy már nem tudják, mi fán terem e népszerű tinibanda. Dokumentálták őket ugyanis. 2D, feliratos, 65p, 6+, Parlux.
  • Téli álom (Kis Uykusu). Kiemelkedően jónak tartott filmről nem mondunk olyat, hogy a címe vészesen előidézheti magát a nézőtéren a 196 perces játékidő alatt, sem olyat, hogy ha nem voltál még török börtönben, majd most leszel. Nem mondunk. 2D, feliratos, 196p, 12p, Vertigo.

Te mit nézel (meg)?

(hazai bemutatónaptár)

Címkék

magyarfilm comedy sci fi nick cave mozinet drama intercom aliens documentary michael keaton parlux eurocinema vertigo media heti bemutatok pannonia entertainment

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr767075505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása