aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: a tenger szívében [in the heart of the sea] (2015) Zalaba_Ferenc
2014. december 22. 23:35:00

Kategória: film 3 komment

Nem elég, hogy a hajójukat ripityára töri, de hosszú-hosszú hánykolódásra kényszeríti őket a tenger közepén: Ron Howard arról a történetről forgatott szemlátomást GIGAlátványos kalandfilmet, amely a Moby Dicket inspirálta. Inspirálta, mert hát Chris Hemsworth nem az az Ahab kapitány típus. Mondjuk karakterének elég beszédes neve van: Owen Chase.

Címkék

trailer thriller history warner drama cillian murphy intercom adventure ron howard chris hemsworth ben whishaw tom holland benjamin walker village roadshow frank dillane

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr507005623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regggie 2014.12.23. 14:02:51

Ejha..ez felkerült a jövő évi várólistám legelső helyére, nagyon ígéretes!

exilis 2014.12.23. 22:59:41

Kövezzek meg, de ha nem tudom hogy Ron Howard és nem ismerem fel Hemsworth-ot, akkor simán azt mondom, hogy egy szar Asylum film.

Ez ennyiből egy nagy rakás szar, hitelességnek még csak a látszatára sem törekszik. Cikin animált CGI Vérbálna vérengzik, ugrik, szaltózik, lassítva repked.

Csaba Turbucz 2014.12.25. 20:17:58

@totorohun: hmm... Sajnos nem is mondasz hülyeséget de bizakodom

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása