aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kurt sutter kiborult Richter Géza
2014. december 08. 12:53:54

Kategória: tv 4 komment

Ha holnapig becsönget a postás, és az alábbi borítójú, Sons of Anarchy: The Official Collector's Edition címre keresztelt könyvet adja át egy csomagban, ne nyúlj hozzá, ne bontsd fel, ne nyisd ki, ne olvass bele, ne kommunikálj róla. Hacsak nem akarod előre tudni, mi lesz a sorozat vége és/vagy más élvezetét is tönkre akarod vágni. A Kemény motorosok (Sons of Anarchy) keresztapja a Twitteren (f)akadt ki durván.

sons_of_anarchy_cover.jpg

A kiadvány, ahogy az lenni szokott, mindenféle extrákkal felszerelt, országútszagú, hét nyelven beszél, vacsorát főz (a leírását ide kattintva olvashatjátok el), és részleteket tartalmaz az utolsó epizódról is, aminek a december 9-én esedékes premierje után, másnap kellett volna postázni a megrendelőinek. A történtek fényében nem elég szigorú tiltásra azonban "egyes forgalmazók és a könyvüzletek" nagy ívben tettek, amikor néhány limitált példányt egy héttel hamarabb szétküldték. Erre Sutter érthető módon mocskosul berágott (a nem éppen finomkodó bejegyzése teljes szövege ehelyt található), de a felelősséget vállalja a történtekért, illetve megtorlást ígér. Más kérdés, mit érnek ezzel azok a rajongók, akik örömét szétzúzza, ha a kötet tulajdonosai nem teljesítik a főmufti kérését, és a közösségi médiát spoilercunami árasztja el. A könyv kiadója, a Time Home Entertainment, Inc. ezek után kiadott hivatalos közleményében mosta kezeit, megismételve és ezzel megerősítve a nagykereskedő embargótöréséről szóló hírt, és hangsúlyozva, mennyire csalódottak az eset, ám mennyire büszkék az Official Collector's Edition csodálatos volta miatt.

Hát, köszi szépen. Legalább tudjuk, mire kell még jobban figyelni a következő egy napban.

Címkék

thriller drama kurt sutter marilyn manson tv sorozat ron perlman sons of anarchy charlie hunnam katey sagal crime movie tv hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr956966971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.08. 13:00:19

Nah akkor itt az ideje becsukni a netet pár napra...

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.12.08. 13:09:19

SPOILER!!!

Az utolsó-előtti epizódot látva számomra nem kétséges, hogy végződik a sorozat.

...

.....

.......

Jax nem lesz képes együtt élni tettével - ahogy azt Nero is hangsúlyozta -, meg egyébként is önként tette a nyakát a tilóba azzal, hogy kitálalt a vezetőknek arról, hogy hazudott Jarry (Jurry? Jury?) halála kapcsán, továbbá gondoskodott a gyerekei helyéről és felvigyázóiról, és még Wendy-t si megrakta, hogy ő se legyen szomorú. A kérdés már csak az, hogy a klub jövője mennyire lesz biztosított. Jelenleg Chibset tudom elképzelni vezetőként, csak lesz-e még kit vezetnie. :) Lehet, hogy egyszerűen csak lehúzzák a rolót, és Chucky elsétál a naplementébe.

csgergo 2014.12.08. 13:56:30

@Zalaba_Ferenc: Jarry a sheriff asszonyság, Jury pedig a bandatag :)

Amúgy szerintem is Chucky a sorozat legnagyobb hőse Unser-rel egyetemben.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.08. 15:29:07

@Zalaba_Ferenc: számomra nagyon beszédes volt, hogy sántítani kezdett minden ok nélkül.
A kérdés, hogy mi az a szabály ami alol felmentést kért a klubnak.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása