aeon flux

ready for the action now, danger boy?

breaking: gojira visszatér Richter Géza
2014. december 08. 15:25:39

Kategória: film 3 komment

Te is azoknak a táborát gyarapítod, akik ilyen vagy olyan okból, de nem voltak teljes mértékben elégedettek az óriásgyík idei megtestesülésével? Akkor minimum kíváncsi lehetsz a következő hírre. Bizony, nem véletlen elírás a bejegyzés címében választott kifejezés: minden kaidzsuk legnépszerűbbikét eredeti istállója, a japán Toho Stúdió éleszti újjá.

gojira.jpg

Az 1998-as Emmerich-kör után Gojira a hazájában egy évvel később kezdett eddigi legutolsó turnéjába, aminek végállomásához az első, 1954-es mozgókép fél évszázados jubileumán ért (ízelítőül tekintsétek meg a Final Wars előzetesét alant). A tömeges fanyalgó vélemények ellenére Gareth Edwards változata olyan jól teljesít a pénztáraknál világszerte, hogy kedvenc monsztánk teremtő gazdái ezen felbuzdulva úgy határoztak, itt az ideje megmutatni, hogy egy japán fim le tudja győzni Hollywoodot. Ugyan még se forgatókönyv, se stáb nincsen, nem titkolt további cél Godzillát ismét Japán jelképévé tenni és az országot népszerűsíteni a 2020-as tokiói XXXII. nyári olimpiai játékok idejére. Majd biztos kapunk mosolygós-nyelvnyújtós-szivecskés, egyszóval chibi kabalafigurát is, de bizottság már alakult, szervezik a konferenciát, és áprilisra Sindzsukuban állni fog egy szobor. A forgatási munkálatok kezdését jövő nyárra, a kész mű – ami a Toho huszonkilencedik fejezete lesz a gigantikus, bár egyes korszakaiban nem összefüggő történetű filmeposzban – bemutatását 2016-ra tervezik.

Mindeközben ha az amerikai mostohatesó ki csillagokháborújázta magát, a nyugati olvasat folytatása 2018 júniusára kerül a mozikba. Igen, ezt úgy kell érteni, hogy a két univerzum párhuzamos létezésére készülhetünk.

Címkék

horror sci-fi anniversary sci fi godzilla birthday drama action adventure monster movie gareth edwards toho filmhir asian cinema asian movies film hir

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr316967341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CyrusRamsey 2014.12.08. 20:26:04

komolytalan, nevetséges...

Wyx23 2014.12.10. 19:27:52

Szép, modern suitmation-ben reménykedek. Nagyon megnéznék egy olyan óriásszörnyes filmet.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása