aeon flux

ready for the action now, danger boy?

a bolygó neve: mozi Zalaba_Ferenc
2014. december 08. 12:05:00

Kategória: film 7 komment

Ahogy azt korábban jeleztük, az Alien sikerének köszönhetően jövő januárban Az Aliens - A bolygó neve: Halál is visszatér a magyar mozikba. Nagy esemény. Nekem anno vízválasztó volt. A filmre természetesen már akkor rákattantam, mikor Juhász Előd megboldogult Zenebutikjában levetítettek belőle egy részt (pont azt, melyben Ripley a powerloader fedélzetén állva "simogatja" az idegenkirálynőt), hogy aztán a moziban még a nálamnál jóval idősebb srácok se merjenek odanézni a húzósabb részeknél és hazafelé menet engem faggassanak ki arról, hogy mit is csinált az a dög a szegény Bishoppal. Míg korábban még a legenyhébb horrorfilm élménye is ébren tartott egész éjszaka (mert úgy be voltam parázva), aznap este nyugodtan aludtam (mert bátrabb voltam, mint a nagyok!), és innentől kezdve soha többé nem volt gond az esti alvással.

Szóval számomra különösen fontos ez a "re-release", és szerintem nem vagyok vele egyedül. Az "elolvasom" után újabb részleteket olvashattok a bemutatóról, valamint megnézhetitek a film magyar feliratos előzetesét is.

Nos, az Aliens januárban visszatér a mozikba, egészen pontosan január 15-én, és a forgalmazótól (a Pannonia Szórakoztató Kft-től) kapott infó szerint Budapesten ismét a Corvin tűzi műsorára azt, méghozzá - most először Magyarországon - 17 perccel hosszabb rendezői változatban, melyben többek között kiderül, mi történt a Hadley's Hope-on, mielőtt elveszítették a kapcsolatot a Földdel. A film eredeti nyelven, magyar felirattal és digitálisan felújított képpel lesz bemutatva. A tervek szerint a Corvin 3-4 hétig tartja műsoron a filmet, és napi egy előadáson vetíti majd. Mivel anno az Alien első vetítéseire nagyon gyorsan elkapkodták a jegyeket, ezért a Corvin már december 18-án megkezdi azok árusítását. A film természetesen vidéken is bemutatásra kerül, ezek listája még karácsony előtt nyilvánosságra kerül.

És ha jók lesztek, akkor sorsolunk majd jegyeket a premier előtti előadásra. :) Hangulatfokozónak pedig nézzétek meg a film magyar feliratos előzetesét!

poster_aliens.jpg

Címkék

horror sci-fi trailer anniversary alien action james cameron sequel aliens sigourney weaver alternative version trailer magyar pannonia entertainment

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr336966815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csgergo 2014.12.08. 12:54:18

Már a szeptemberi Alien vetítésen is ott voltam, pedig nem vagyok akkora rajongója annak a filmnek. Ezt viszont szeretem, és imádom, úgyhogy most sincs kérdés :)

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.12.08. 13:05:32

Ha annyira gyorsan elkapkodták a jegyeket, nem akarják esetleg NEM napi egyszer vetíteni? :D
Vagy ha már Corvin, esetleg beküldeni az artmozikba?

Őszintén szólva nehezen tudom elképzelni, hogy úgy özönlenek az emberek majd a Taken3-ra vagy a Barbie hercegnőre (a művészmozik filmjeiről már nem is beszélve), hogy gazdasági öngyilkossággal érne fel csinálni még egy vetítést belőle.

esoember 2014.12.08. 17:57:03

Juhász Előd zenebutikjában!? Tényleg, eszembe nem jutott volna, hol hallottam róla először. És valóban! Tényleg ott! Köszi az emlékeztetőt! :-)

FaKe.beL1eVe 2014.12.08. 18:33:47

Más most hallani akarom a detektorhangot a moziteremben sötétjében!

Venyercsán Dávid 2014.12.08. 19:19:13

Remélem ezúttal Pécsre is eljut. :)

(Egyébként ez a trailer eléggé ciki)

REACTOR · http://www.youtube.com/user/Reactor2studio 2014.12.08. 20:46:49

Amikor kijöttem a moziból már sötét volt és szakadt az eső. Olyan gyorsan még soha nem értem haza, úgy be voltam szarva. Aznap lettem szerelmes Ripleybe!!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása