aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány és egyéb tévés érdekességek Németh Barna
2014. december 05. 09:18:00

Kategória: tv 2 komment

Az elmúlt napokban rengeteg érdekes hír érkezett a tévé világából, muszáj megemlékeznünk a legizgalmasabb fejleményekről:

Korábban már említettük, hogy a nagy azték történelmi kaland előtt Martin Scorsese még egy pilotot bevállalt az HBO-nak. A '70-es évek drog- és alkoholmámorban úszó New York-i zenei színterén játszódó sorozat egy zenei producerről szól majd, aki egy új tehetség felfedezésével próbálja életre kelteni kiadóját. A sorozathoz korábban kinevezett showrunner (George Mastras - Breaking Bad) mellé most betársult a leköszönő Boardwalk Empire-t is jegyző Terence Winter, akik producerként is közreműködnek majd Martin Scorsese és Mick Jagger mellett. A már önmagában is menő kollaborációt csak még izgalmasabbá teszi a színészfelhozatal, hiszen a főszerepet játszó Bobby Cannavale mellett Olivia Wilde, Ray Romano és Juno Temple lesznek az állandó szereplők, de egy fontosabb mellékszerepben feltűnik majd Andrew Dice Clay (Ford Farlaine) is.

Ezzel még nincs vége, hiszen az HBO leszerződtette a tavalyi Oscar-nyertes Steve McQueent (12 év rabszolgaság), aki majd Matthew Michael Carnahannel közösen írja a manhattani elitbe felkapaszkodó queens-i szegény lány fiú történetét. A főszerepre az újonc Devon Terrellt választották ki, a további főszereplők között viszont ott van Paul Dano (mint a fiú útjait egyengető önzetlen üzletember), Rebecca Hall (mint egy milliomos lánya), vagy a csapathoz a napokban csatlakozott Helena Bonham Carter (mint egy multimilliomos zsidó özvegyasszony). A pilotot McQueen rendezi, aki producerként is a széria mögött marad.

Az HBO után jöjjön egy kis AMC, ahol némi mozgolódás támadt a The Walking Dead spinoff-sorozat háza táján. A sorozatban szereplő karakterek leírását már korábban megismerhettük, most viszont egyre több figurához társíthatunk arcokat is. Az egyelőre Cobalt címen emlegetett szériába először Frank Dillane-t és Alycia Debnam-Carey-t válogatták be. Ők játsszák majd Thompson testvérpárt, a drogproblémákkal küzdő Nicket és a jobb sorsra áhítozó Ashley-t. A napokban melléjük szerződtették le Cliff Curtist (Zongoralecke, Egykoron harcosok voltak), aki a korábban csak "jólelkű latino családapa" titulussal körülírt karaktert kelti majd életre, aki valójában egy elvált tesitanár lesz.

cobalt.jpg

Címkék

hbo steve mcqueen amc helena bonham carter martin scorsese olivia wilde rebecca hall paul dano the walking dead

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr516958735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dayne 2014.12.05. 09:57:28

A Codes of Conductban a főszereplő, aki felkapaszkodik az elitbe, férfi lesz, mint ahogy Devon Terrell is az :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása