aeon flux

ready for the action now, danger boy?

szereposztó dívány: deadpool (2016) Richter Géza
2014. december 05. 19:11:32

Kategória: film 14 komment

Hát mit tett ez a csibész Reynolds gyerek a minap? Ki az alábbi posztot a Twitterére, azt. Több évnyi nyálcsorgatás után nyáron futótűzként terjedt a hálón a Fox által azóta letiltott, Tim Miller FX-specialista (nem, nem a tévécsatorna) segítségével gründolt CGI-tesztvideó, aztán szeptember végén nemcsak a völgyben nyíltak még a kerti virágok, ámde bombaként robbant az önálló, színes, szagos, szélesvásznú, egész estés, és ki tudja, még mennyire überkafa mozi híre*, ami még a stúdió bemutatónaptárát is átrendezte, a Fantastic Four-rebootot két hónappal arrébb, valamint az Assassin's Creedet valahová a homályos bizonytalanságba tolva.

deadpool_reynolds.jpg

Majd miután kiderült, hogy a tervek szerint nem olyan árnyalatú, illatos és hangerejű mű készül, mint amiről egy hardcore antihős még hardcore-abb rajongói álmodoztak hosszú éveken át, természetesen azonnal vége lett a világnak. Magyarán bár azóta sem erősítették meg hivatalosan, hogy szó sincs a PG-13-tól való eltérésről, legyen elég a kisujj, az alkar szóba sem kerül, a nyígás alig-alig akar lecsengeni. Simon Kinberg producer nemrég azt nyilatkozta, miszerint a spinoff az X-Men-univerzum részét fogja képezni, de hogy Ryan "Vizslakölyök" Reynolds milyen mélyen és mennyire alaposan mártózhat meg a vérfürdőben, vagy hogy törni fog-e a negyedik fal vagy sem, azaz hogy a főhős a képregények markáns védjegyének stílusában ki fog-e szólni a nézőkhöz, mint ahogyan az a test footage-ban látható, még erősen kérdéses. Amellett, hogy emberünket maximum úgy tartom alkalmasnak a feladatra, hogy a maszk vagy végig az arcán marad, vagy ha lekerül, borzasztóan torz vonásokat fedjen fel, engem az X-Men Origins: Wolverine-ben – nem vagyok hajlandó leírni Logan magyar keresztségben fogant mutánsnevét – megismert Wade-del ki lehet kergetni a világból, viszont a szólókalandja ahhoz a világhoz kapcsolódik, következésképpen az előtörténete is ahhoz fog valószínűleg, így 2016. februárjáig masszívan keresztben kell tartanom az ujjaimat nem csak a kezeimen, de simán mindkét lábamon is.

Persze ne ítéljünk elsőre! Még jobb, ha sokadjára sem, csupán a kész alkotás megtekintése után.

*"Képregények és Filmek Mindenható Ura, már csak a Hellboy 3 és a Dredd-folytatás lezsírozása van hátra!"

Címkék

fox comics marvel comedy spinoff action ryan reynolds x men superhero deadpool gina carano x-men filmhir tim miller

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr246960279

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.05. 19:20:52

A kép brutáljo. A csillagos megjegyzés szintén tuti.

Richter Géza 2014.12.05. 19:32:55

ahogy a Facebookon is írtam, az mekkora lenne, h:

"Köszönjük, Mr. Reynolds, h hosszú évek keserves térden csúszásával bebizonyította, h a rajongóknak és miattuk a piacnak szüksége van egy önálló Deadpool-projektre, ám önt nem tartjuk alkalmasnak a szerep eljátszására."

nem tehetek róla, nem kedvelem a csávót, na :P .

Dean6 2014.12.05. 19:33:34

Én egyáltalán nem vagyok bizakodó, szerintem egy kis költségvetésű vérmentes limonádét fogunk kapni, mint pl a Kick-ass 2 PG13-ban. Nálam nem várós.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.05. 21:04:19

@Richter Géza: nah ez hatalmas pofára esés lenne az tuti. :D:D

Mondjuk én csípem a csávót volt jó filmje is. ( burried, nine pl)

vargatom 2014.12.05. 22:16:39

Hmmm... Szakmaizás következik ;)

Tim Miller valóban VFX-ben dolgozott még régen, a Sony Pictures Imageworksnél; de már vagy 15-16 éve kilépett onnan és a blur studio alapítója volt.
A Blur elsődleges profilja a mai napig az, hogy videojátékokhoz gyárt CG-t, de sokat foglalkoznak tévés anyagokkal (főcímek, videoklippek, reklámok stb) és az utóbbi pár évben nyúltak bele újra a filmvilágba; ők csinálták pl. a Girl with the Dragon Tattoo főcímét, vagy a Thor 2 prológusának csatajelenetét.
Nagyon szeretnének egész estés CG filmet tolni, csináltak már több saját rövidfilmet ennek érdekében, és egy komplett "adjatokpénzt" múvit is a Goon című képregényhez, aminél David Fincher volt a producer (vele elég jóban vannak).

Millernek tehát a stúdió vezetésén kívül nagyon erős rendezői ambíciói vannak, amiket nem nagyon tudott eddig kiélni. Ez a game múvi az egyik nagyobb kaliberű munkája:
www.youtube.com/watch?v=H7Nf-m6WGl4

Nem vagyok egy Deadpool rajongó, nem nagyon ismerem, de ettől függetlenül nem nagyon tudom belőni, hogy mire számítsak... Ugyanakkor nagyon kiváncsian figyelem a fejleményeket, mivel nekünk (Digic) a Blur az első számú konkurensünk, tehát komoly hatása lehet a jövőnkre a projekt alakulásának...

TomPowell25 2014.12.05. 23:24:39

Mivel Singerék kijelentették, hogy az X-Men: Kezdeteket nem tartják a kánon részénk SPOILER (?) és ezt Az eljövendő múlt napjaival csak mégjobban aláhúzták SPOILER OFF simán benne van, hogy egy normális eredet sztorit kap Deadpool koma. Plusz szerintem simán Ryan Reynolds lehetne a modernkori Bruce Willis (a fiatal, a Die Hard-os évekből): korlátozott ugyanakkor az aktuális szerephez több mint tökéletes színészi eszköztár, csibészes, mégis karizmatikus kisugárzás, csupán a megfelelő karakter hiányzott eddig Mr. Reynolds filmográfiájából. És eddig azt mondtam én is, hogy PG-13-ban (ami ellen a készítők - köztük maga Reynolds is - kardoskodnak) nem is működne ez a Deadpool-mozi, viszont a minap láttam egy részletet a Disney általam nem sokra tartott Ultimate Spider-Man rajzfilmsorozatából egy Deadpoolos részletet és a figura tirpáksága, a nézőre való kikacsintása még így is működött (persze én is annak örülnék, ha egy olyan őrült és véres trip-et kapnánk, mint a tavalyi videójátékban). Szóval sok még itt a kérdőjel, de én alapvetően inkább bizakodó álláspontra helyezkedem.

LasDen 2014.12.06. 00:07:57

Hajrá DP, hajrá RR :D várom nagyon.
Engem annzira nem vert oda, hogz PG13 lesy a film, mivel ígz is ki lehet hoyni a dologból, hogy DP mennyire kattant. A mostani ongoing képregényének is megvannak a maga őrült, kaszabolós pillanatai a látványos vérfürdők hiányában is. Én csak azt szeretném, hogy DP-t ne csak egy szimpla őrültnek mutassák be, hanem, hogy azért egy pöppet mélyebb annál.
És remélem Tim Miller nem csak azért kardoskodik a film mellett mert rendezni akar, hanem mert tényleg szereti a karaktert. Akkor lehet jó film, pg ide v oda....

vargatom 2014.12.06. 00:18:49

@LasDen: Szerintem még a legelvetemültebb hazai geek sem tud felnőni a kintiekhez. Még aki tizenéves és éjjel-nappal a netről szedi le az új megjelenéseket, az sem jár olyan mélyen ebben a kultúrában, mint azok akik szó szerint ezekkel a képregényekkel nőttek fel. Ráadásul akik a filmiparban tényezők - mint akár mondjuk Miller - azok már a harmincas-negyvenes éveiket tapossák, tehát ők még raszternyomott papíron találkoztak először ezekkel a karakterekkel. Mi itt európában, főleg keleten, akarva sem tudjuk magunkat beleélni az ő helyzetükbe, más látásmód, más megközelítés...

batboy 2014.12.06. 00:29:24

Ryan Reynolds ezzel elviszi a prímet, mint a legtöbb képregényhőst alakító színész:

DC: Green Lantern
Marvel: Deadpool x 2
Marvel: Hannibal King

hesgotcancer · http://hesgotcancer.blog.hu 2014.12.06. 03:47:12

Hollywood nem tudom mikor próbált olyannyira keservesen sztárt csinálni valakiből, mint Ryan Reynolds-ból. A filmvilág egyik legnagyobb rejtélye, hogy hogyan kaphat még mindig újabb esélyeket. Taylor Kitsch ennyi hatalmas bukás után már a süllyesztőben csücsül, a teljesen karizmamentes Reynolds meg továbbra is a felszín felett lebeg.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.12.06. 09:06:41

@batboy: nem. Amkap is volt fáklya is, meg a vesztesek bosszujában is szerepelt.
Stevenson 2x volt a thorban meg volt megtorló is.

batboy 2014.12.06. 09:19:53

@doggfather: nálam Reynolds két Deadpoolja két figurának számít, így néggyel továbbra is ő vezet ;)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása