aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: hungry hearts (2014) Zalaba_Ferenc
2014. november 13. 15:30:00

Kategória: film 2 komment

Minden horrornál keményebb, ha egy gyerek szenved. Egy magatehetetlen gyermek. Olyan körülmények között, amelyre rengeteg valós példa van. Adam Driver és Alba Rohrwacher egyaránt díjat nyertek a Velencei Filmfesztiválon: egy friss házaspárt alakítanak, akik gyermekáldásban részesülnek, csakhogy az anya a "tisztaságban" hisz - se hús, se tápszerek, se orvos, se bába, azaz sajátos elképzelései vannak a gyereknevelésről, s miközben szentül meg van győződve arról, hogy helyesen cselekszik, valójában éhezteti fiát, férje pedig tehetetlen. Saverio Costanzo (A prímszámok magánya) rendezése állítólag azért a legmegrázóbb, mert a néző sem képes egyértelműen állást foglalni, még ha az ésszerűség azt is kívánja.

Címkék

trailer drama adam driver eurocinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr196893817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OneBoy FromBrasil 2014.11.13. 19:56:39

hát meg se merem nézni a trélert... a leírásodból érzem, hogy nagyon kényelmetlenül érezném magam közben... a valóság nagyon kényelmetlen tud lenni, főleg ha gyerek is van benne.

sung_tongs 2014.11.13. 21:32:42

@OneBoy FromBrasil: Hát, én nem vagyok galamblelkű, de elég nyomasztó volt. Főleg a gyermek felé intézett "good boy" újra és újra.

Magyar bemutatónk van?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása