aeon flux

ready for the action now, danger boy?

az intercom decemberi/januári bemutatói Németh Barna
2014. november 07. 19:24:00

Kategória: film 4 komment

A decemberi hajrát teljes mellszélességgel az ókornak szentelte az Intercom. A sort a Ridley Scott rendezte Exodus - Istenek és királyok nyitja, hogy aztán Mózessel és a 12 csapással sutba is dobja a komolyabb hangvételt, átengedve a karácsonyi időszakot két vígjátéknak. December 25-én érkezik ugyanis az Asterix - Az istenek otthona című animációs film (szóval most nem kell elviselnünk Depardieu szétvodkázott grimaszait), valamint az Éjszaka a múzeumban folytatása, A fáraó átka.

A január pihenővel indul, de annál nagyobb vidámsággal folytatódik, 22-én jön ugyanis Johnny Depp és az ő bajusza a Mortdecai című vígjátékban, pont ugyanazon a napon, amikor egy szegény Annie nevű árva kislány kezd arról dalolni, hogy milyen kemény is az élet. Egy héttel később aztán megérkezik az ínyencek Kánaánja is, hiszen 29-én nem csak a Foxcatcher debütál, hanem egy másik nagy Oscar-reménység, a Birdman avagy a mellőzés meglepő ereje is - reményeink szerint feliratosan is.

Birdman_jelenetfoto.jpg

Címkék

intercom magyar bemutato

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr246875795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.11.08. 08:56:20

A facebook-oldalunkon már megerősítette az IC sajtósa, hogy a Birdman tuti feliratos lesz, és jó eséllyel a Foxcatcher is. Mondjuk, ez egyáltalán nem meglepő. Egyébként milyenek az Annie Oscar-esélyei most, hogy sorban véreznek el a nagy kedvencek?

Németh Barna 2014.11.08. 09:13:34

@Zalaba_Ferenc: A buzz nulla, de mindig vannak alábecsült filmek. No de ott van a másik musical (Vadregény), aminek ugyan kevésbé legendás az előélete, viszont filmként nagyobb horderejűnek tűnik. Viszont az is igaz, hogy a Fury után parlagon hever a Sony anyacég, de ha van eszük, akkor nem ebbe, hanem a Classics filmjeibe ölik a félretett pénzt. Ott bőven van választék.

Vektor- 2014.11.08. 14:13:16

@Zalaba_Ferenc: Semmi. Ha egy musical idén Oscar-jelöléseket kap, az az Into the Woods lesz. Annak a filmnek ott van Rob Marshall, Meryl Streep, és a hype is sokkal nagyobb körülötte.

Nyílméregbéka 2014.11.08. 20:47:41

Ezekből csak a Birdman érdekel, azt viszont nagyon várom.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása