aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj csillagok között cuccokat! Zalaba_Ferenc
2014. november 03. 15:45:00

Kategória: film 1 komment

Csütörtökön Matthew McConaughey végre felkerekedik, hogy megmentse az emberiséget, ám ezúttal nem egy szuperhősről, hanem egy, a gyermeki jövőjéért aggódó apáról van szó, aki egy veszélyes expedíció keretében lakható bolygó után kezd el kutatni a világűrben, mivel Földünk már a végnapjait éli. Christopher Nolan új filmje az évad egyik legjobban várt alkotása: november 6-tól IMAX-ben is (ehhez jött egy speckó IMAX-plakát is, melyet az "elolvasom" után találhatsz), illetve a MOM-ban, az Arénában, Pécsett, Szegeden és Debrecenben eredeti nyelven is megtekintheted a filmet, a MoziCom jóvoltából pedig filmes pólókat és hoodie-kat nyerhettek.

Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni a következő kérdésre.

Eredetileg ki rendezte volna a filmet?

A) George Lucas
B) Uwe Boll
C) Steven Spielberg

A helyes válasz betűjelét teljes neved és címed feltüntetésével e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) várjuk. A tárgy legyen "Interstellar" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között két unisex filmes pólót és két női filmes melegítőfelsőt sorsolunk ki (nyertesenként egyet). Kérlek, leveledben jelezd, hogy a pólót vagy a melegítőfelsőt favorizálod! A játék november 23-a, vasárnap éjfélig tart. A nyerteseket a rá következő héten értesítjük. Figyelem: csak teljes névvel, címmel, a favorizált nyereménytárgy feltüntetésével és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz sok szerencsét, és ne feledd palackozott vízzel feltölteni a pincédet!

interstellar_jatek01.jpginterstellar_jatek02.jpg

poster_interstellar_imax.jpg

Címkék

sci-fi jatek drama michael caine matthew mcconaughey christopher nolan intercom poster anne hathaway john lithgow casey affleck interstellar jessica chastain

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr346860157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

geomayler 2014.11.28. 23:05:25

hello,megvolt a sorsolás? a nyertesek gondolom kaptak emailt, de azért rákérdezek kik a nyertesek...

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása