aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: ex machina (2015) Zalaba_Ferenc
2014. október 30. 14:15:00

Kategória: film 8 komment

Mielőtt egy másik, kevésbé jelentős sci-fiben bohóckodnának egy sort valamikor 2015 karácsnya környékén, Domhnall Gleeson és Oscar Isaac Alex Garland (28 nappal később, Napfény, ne engedj el, Dredd) pszicho-thrilleres és romantikus elemekkel tűzdelt sci-fijében mossák össze a határvonalat ember és gép, ember és isten, baszki és aztakurva között. Gleeson egy feltörekvő programozót alakít, akit a cége rejtélyes főnöke invitál meg hegyi házba egy különleges tesztre, melynek tárgya egy mesterség intelligenciával felvértezett robotlány (Alicia Vikander). Az már a trailerből is levehető, hogy jó eséllyel egy műfaji áthallásokkal teli, messze nem átlagos sci-fivel lesz dolgunk. Az "elolvasom" után két plakátot is találtok.

UPDATE: Új (egészen más hangulatú) trailer és még egy plakát érkezett.

poster_exmachina01.jpg

poster_exmachina02.jpg

poster_exmachina03.jpg

Címkék

sci-fi trailer drama poster oscar isaac alex garland eurocinema alicia vikander domhnall gleeson

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr866847443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamás Szőke 2014.10.30. 14:58:22

Ígéretesnek néz ki már magában a szereplők miatt is. Alicia Vikandernek már rég kijárna egy tisztes karrier. Nagyon jó színésznő. Az még érdekes, hogy tavasszal jött ki a Machine, ami nagyon hasonló témát dolgoz fel, de úgy érzem itt kicsit más lesz az irány.

danialves · http://smokingbarrels.blog.hu 2014.10.30. 17:20:39

Na, akkor mesélje el valaki, hogy milyen volt az eredeti trailer, mert azt azóta leszedték a netről.
A másik nem rossz, de tényleg egy kicsit The Machine utánérzés.

REACTOR · http://www.youtube.com/user/Reactor2studio 2014.10.30. 20:12:15

Eddig nem ismertem Domhnall Gleeson munkásságát, de azonnal beugrott a Black mirror sorozat és mit ad isten tényleg szerepelt abban is.
A végén csak robotokat fog alakítani szegényke.

komplikato 2014.10.30. 20:13:07

@Tamás Szőke: A The Machine eleje összecsapott, a vége meg totál értelmetlen, így hiába volt nagyon nagyon jó a közepe. Másrészt eléggé tévéfilmes produkció volt, nem? Egyébként nekem is egy She/The Machine keveréknek tűnik, de ettől még jó is lehet ha nem szúrják el nagyon. Mondjuk a Napfény elég rossz referencia nálam. :D

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.10.30. 20:33:21

@REACTOR: Akkor most nézd meg szépen tőle az Idiőről időre és a Frank című filmeket. Aztán láthatod a Dreddben is, habár ott alig lehet ráismerni.

REACTOR · http://www.youtube.com/user/Reactor2studio 2014.10.30. 21:10:19

Parancs! Értettem! Még gyorsan kihasználom a netadó előtti ingyenes gigabájtjaimat. ;)

Tamás Szőke 2014.10.31. 01:13:40

@komplikato: Nekem a Machine végig nagyon tetszett, bár beismerem az ilyen témák mindig a gyengéim voltak. Tévéfilmes volt? Talán, de az alacsony költségvetés ellenére egy nagyon remek kis filmet csináltak.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása