aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros belépőt az ismeretlen drakula premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. október 17. 14:20:00

Kategória: film Szólj hozzá!

A cím nem hazudik: a vérszívók urát eddig hálószoba-ablakon belopózó, fehérnépek nyakára szomjazó, szigorú szemű köpenyes úrként ismertük meg, ám Luke Evans impressziójában igazi hadvezérként köszön vissza, aki népe és családja megmentése érdekében eladja a lelkét az ördögnek, és valóságos középkori hős lesz belőle. Legalábbis az előzetesek szerint. Hogy ez tényleg így van-e, az október 23-án kiderül, akkor kerül a mozikba Az ismeretlen Drakula című akció-fantasy, melynek premier előtti vetítésére nyerhettek most belépőt a forgalmazó UIP Duna Film jóvoltából.

Ehhez nem kell most tennetek, mint válaszolni az alábbi kérdésre!

Luke Evans melyik filmfranchise-ban játszott gonosztevőt?

A) Halálos iramban
B) A hobbit
C) Alvin és a mókusok

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. október 20-a, hétfő éjfélig! A tárgy legyen "Az ismeretlen Drakula" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 5 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely október 21-e, kedd este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek, a garbó nem csak az őszi megfázás ellen véd!

Címkék

horror fantasy jatek vampire dracula luke evans uip duna film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr656802355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása