aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros belépőt az annabelle premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. október 13. 14:10:00

Kategória: film Szólj hozzá!

A Démonok közöttben még csak vendégszereplő volt, de a film sikerének köszönhetően Annabelle, a parababa saját filmek kapott, és ha hihetünk az amerikai bevételeknek, úgy a megszállt játék is megfelelő hatásfokon paráztatja szét a nagyérdeműt. Hogy ez mennyire van így, az csütörtökön elválik, akkor kerül mozikba nálunk a film, viszont a MoziCom jóvoltából két szerencsés párjával együtt már premier előtt megtekintheti a filmet.

Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni a következő kérdésre.

Kik játszották a Warren-házaspárt a Démonok közöttben?

A) Ron Livingston és Lili Taylor
B) Patrick Wilson és Vera Farmiga
C) Billy Bob Thornton és Angelina Jolie

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. október 14-e, kedd éjfélig! A tárgy legyen "Annabelle" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 2 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely október 15-e, szerda este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek, Annabelle nem gyerekjáték!

Címkék

horror jatek intercom prequel

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr586786773

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása