aeon flux

ready for the action now, danger boy?

dvd, bd és bd3d a holnap határán Zalaba_Ferenc
2014. szeptember 30. 10:45:00

Kategória: dvd bd 2 komment

Csak ölni kell. A Warner attól tartva, hogy ez a cím elriasztja a potenciális közönséget, egy jóval sematikusabb billoggal látta el regényadaptációját, amelyre sajnos így sem özönlött a közönség olyan nagy hévvel, mint ahogy azt a stúdió elvárta volna, ezért aztán a film DVD/BD-megjelenésekor ismét átcímezte a Tom Cruise és Emily Blunt főszereplésével készült - amúgy igen jó kis - mozit. Még szerencse, hogy nálunk A holnap határa home videós formájában is megőrizhette eredeti titulusát.

Sőt, mivel az időutazós idegenaprítás becsalt 180.000 nézőt a mozikba, ezért a filmet itthon forgalmazó ProVideo (megjelenés: október 8-án) nem lesz rest DVD-n (3.290 Ft), BD-n (6.990 Ft), BD3D-n (BD3D+BD kombó, 9.990 Ft) és fémdobozos (futurepak kiszerelésű) BD3D-n (BD3D+BD kombó, 11.990 Ft)  is piacra dobni a filmet, melyet valamennyi változat eredeti (2.40:1) képarányban, DD5.1-es magyar és angol hang (BD-n és BD3D-n dts-HD MA 7.1-es angol hang), továbbá magyar és angol felirat kíséretében abszolválhatjuk. Extrák lesznek a DVD-n és a BD-n is - ez utóbbin valamivel több, viszont valamennyi magyar felirattal:

A JÖVŐ FEGYVEREI Kísérjék végig, miként válik megpróbáltatásaik és embert próbáló kiképzéseik során Tom Cruise és Emily Blunt pusztító fegyverekké, amint újra és újra harcra indulnak az ellenség ellen.

EGY MÁSIK VILÁG LAKÓI Fémváz, gyors-borotvaéles pengék teszik szinte már elpusztíthatatlanná ezeket a lényeket... És a valaha látott legveszélyesebb ellenséggé. 

KÜLÖNLEGES AKCIÓK (BD-exkluzív) Igazi adrenalin bomba, hogy újra végigélhessük azokat az izgalmas összecsapásokat, amiket az emberiség megmentéséért vívtak. Vérnyomásunk garantáltan az egekben  lesz, miközben az izgalmas harcok során megtudjuk, sikerül-e megmenteni az emberiséget.

PUSZTÍTÁS A PARTON (BD-exkluzív) A harc újraindul, és pokoli. Nézzük meg, hogyan születtek a félelmetes háborús jelenetek, és a félelmetes, forgó harci eszközök. 

KIMARADT JELENETEK (BD-exkluzív)

EGY IGAZÁN PÁRATLAN EXTRA (BD-exkluzív) Tom Cruise, Emily Blunt és Doug Liman rendező megmutatja nekünk egy támadás jelenetét, bemutatja a film szereplőit, és elkalauzol minket a forgatás elképesztő helyszíneire, z idegenek inváziójába. 

dvd_edgeoftomorrow.jpgbd_edgeoftomorrow.jpgbd3d_edgeoftomorrow.jpgbd3d_edgeoftomorrow_steel.jpg

Címkék

sci-fi tom cruise brendan gleeson doug liman emily blunt bill paxton provideo time travel steelbook dvd borito warner bd warner dvd bd borito bd3d

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr436746335

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skaven 2014.09.30. 12:07:03

eddig az ev egyik legkellemesebb meglepetese volt, siman megerdemelt volna nagyobb sikert. bar en az oblivionnal is igy voltam.
ugy erzem tom cruise-ra siman lehet szamitani, ha nezheto filmet szeretnel. :)

mondjuk osszesegeben az idei felhozatal filmek teren szerintem sokkal gyengebb mint a 2013-as.

SoZi · https://www.facebook.com/SosGraphicDepartment 2014.09.30. 15:25:32

Borítókat elnézve nálam most a DVD nyert. Annak ellenére, hogy Emily embertelen bökője nincs rajta :)

A címváltoztatás meg enyhénszólva is érdekes.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása