aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: batman v superman - dawn of justice (2016) Richter Géza
2014. szeptember 17. 22:21:10

Kategória: film 4 komment

Detroit lakosai szorgalmasan kattintgatják fényképezésre alkalmas eszközeiket, és elég sűrűn örökítik meg - na vajon mit? Hát persze, hogy a Batmobile-t! Ezúttal akció közben. Persze nem török pálcát felettük, ha itt a szomszéd HÉV-megállónál randalírozna Snyder és csapata, valószínűleg én is feszt a környéken lógnék. Az itt látható mintán kívül a folytatást kivételesen ide klikkelve pörgethetitek végig: egyrészt viszonylag nagyszámú, ám nem túl sokféle képről beszélünk – amúgy csak szerintem olyan rajtuk a verda, mint egy matchbox a terepasztalon? –; ezen kívül viszont nem szeretnénk, ha a folyamatosan hatalmas dózisban érkező anyag okozta túladagolás miatt habzó szájjal fordulnátok le a monitor elől.

batmobile_autoblog_1.jpg

Ezért aztán hogy ne fulladjon unalomba a téma állandó újraragozása, a lapozás után megosztunk veletek egy rajongói fotót Jesse Eisenbergről, hiszen mint ahogy Marveléknél James McAvoy profja kapcsán, úgy a DC univerzumában Lex Luthor kobakjáról ugyanaz a sarkalatos kérdés szól, miszerint tar-e vagy sem? Nem mintha ez a kép sokat segítene, bár szerintem az egy paróka.

lex_luthor.jpg

Címkék

jeremy irons superman comics batman ben affleck warner zack snyder david s goyer dc intercom sequel laurence fishburne superhero diane lane amy adams dc comics holly hunter wonder woman jesse eisenberg jason momoa man of steel henry cavill film kep film kep lesi filmkep filmkep lesi gal gadot batman vs superman

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr956707249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

batboy 2014.09.17. 23:26:38

paróka...vajon előadja a Gene Hackman figurát? :)

LasDen 2014.09.17. 23:51:44

Tényleg matchbox hatása van a képeknek, de talán csak azért mert ilyen kamu kocsi. Csak gyünne má...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.09.18. 08:33:54

kopasz lesz e vagy sem miért olyan fontos kérdés? a képregényben is volt, hogy haja volt egy ideig, folyamatosan kopaszodott lex az évek alatt.

Csaba Turbucz 2014.09.19. 18:10:36

ez a 30 kg-ós kis fityuli lesz Supi ellenfele? :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása