aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj páros belépőt a sráckor premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. szeptember 05. 17:35:00

Kategória: film 1 komment

Richard Linklater 12 évvel ezelőtt fogott bele legnagyobb filmújító projektjébe - mert hát mindig is egyike volt az amerikai független film legnagyobb innovátorainak -, és ugyan a tucatnyi éven át, évente kisebb-nagyobb adagokban forgatott Sráckorból könnyen lehetett volna katasztrófa, de a kritikák és a nézői visszajelzések szerint igazi gyöngyszem született, mi több, a rendező talán legfontosabb filmje, amely egy gyermekről szól, aki szép lassan felnőtté ér. Szóval rólad és rólam. Nem vitás, alig várjuk, hogy láthassuk, és ha elég ügyes és mákos vagy, akkor már premier előtt megnézheted a Sráckort - hála a filmet forgalmazó UIP Duna Filmnek.

boyhood620.jpg

Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésre!

Kik játsszák a főszereplő Mason (Ellar Coltrane) szüleit?

A) Patricia Arquette és Christian Slater
B) Patricia Arquette és Ethhan Hawke
C) Julie Delpy és Ethan Hawke

A helyes válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. szeptember 12-e, péntek délig! A tárgy legyen "Sráckor" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 5 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely szeptember 17-e, szerda este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledjétek, felnőni szabad, de nem muszáj.

poster_boyhood_hun.jpg

Címkék

jatek independent ethan hawke drama richard linklater patricia arquette uip duna film

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr376673175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Repce Manó 2014.09.05. 23:08:58

A közönség visszajelzésére reagálva csak annyit, hogy amikor itt Angliában láttam a filmet, a közönség közel fele távozott a vetítésről. Az a helyzet, hogy megértem őket, mert részemről ez a film közel 3 óra tömény unalom. Mint ha az lenne az egyetlen koncepció, hogy valós időben veszik fel a filmet, de számomra ez kevés egy filmhez, pláne 3 órában. Pedig én kedveltem már köldöknézős művészfilmet, Semih Kaplanoglu Yuszuf trilógiáját jó volt nézni, de hát azok másfél órásak voltak fejenként és pár dolog történt benne. Volt eleje, közepe, vége. Ez a film csak úgy van, de túl sokáig és túl kevés esemény, vagy túl súlytalan események.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása