aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: magyar trash előzetes Zalaba_Ferenc
2014. augusztus 29. 16:20:00

Kategória: film 4 komment

Alig néhány napja lelkendeztük körbe a háromszoros Oscar-jelölt Stephen Daldry (A felolvasó, Az órák, Billy Elliott) új filmjének első előzetesét, melyet látva adja magát az Isten városa Vs. Gettó milliomos analógia, habár nekem egy korábbi, kevesek által látott, de annál jobb Danny Boyle-film, a Milliók is beugrott: abban is néhány gyerek kezébe jut valami fontos, melynek megszerzéséért bizonyos felnőttek bármire képesek. Ezúttal egy szemétben guberáló trió kezébe kerül egy tárca, melynek tartalmára elég sokan pályáznak. A szociális kérdéseket izgalmas tálalásban boncolgató Trashből - hazai bemutató: 2014. november 27. - akár Oscar-underdog is lehet, az a film, melynek diadalmára senki sem számít, hogy aztán minden fontos díjat elorozzon a nagyok elől. Nézd meg az előzetest - elsőként nálunk -, és mondd azt, hogy nincs igazunk!

További exkluzív videókért iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra!

Címkék

trailer thriller drama martin sheen exkluziv stephen daldry rooney mara uip duna film trailer magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr376648443

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MasterTom 2014.08.29. 16:58:31

Nem hiszem, hogy ezek a kallódó gyermekek ebben a helyzetben azt tennék, ami helyes, inkább azt cselekednék meg, ami kiviszi õket a nyomorból... ellenszenves a film ezzel az erõszakolt pátosszal. Ettõl még lehet jó, meg szereti ezt oszkár bácsi, de részemrõl trash can. :-)

K. Kálmán 2014.08.29. 18:15:02

Az eredeti regény - ugyanezzel a címmel - magyarul is olvasható. Egy-két éve el is olvastam, de sajnos szinte semmire sem emlékszem belőle, valahogy nem hagyott mély nyomot bennem. Remélem, a filmváltozat jobban tud majd hatni rám.

Atkakukac1989 2014.08.29. 20:56:27

Mondjuk már előzetes alapján is hihetőbb az egész sztori, mint a Gettómilliomosból akár 1 másodperc.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása