aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: trash (2014) Németh Barna
2014. augusztus 27. 14:52:00

Kategória: film 2 komment

Két brazil utcagyerek valami olyasmit talál a szeméttelepen keresgélve, ami megváltoztathatja az életüket. A kezdeti szóbeszéd ellenére, hogy Stephen Daldry keresztezte a Gettómilliomost az Isten városával, már világosan látszik, hogy a Trash egy szociálisan érzékeny dráma lesz. Az első nemzetközi trailernek mindenesetre vannak nagyon erős pillanatai,reméljük ez jellemzi majd az kész filmet is.

Címkék

trailer stephen daldry richard curtis rooney mara

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr806641141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vektor- 2014.08.27. 15:07:34

Látom pont kicsúsznak a brazil premierrel az idei idegen nyelves periódusból (szeptember 30-ig be kellene mutatni, a Trash az IMDb szerint október 9-én érkezik Brazíliába), pedig már akartam kérdezni, hogy indulhatnak-e abban a kategóriában.

Nem hittem volna, hogy érdekelni fog egy új film Daldry-tól, de a téma, és a színészek miatt adok neki egy esélyt.

Németh Barna 2014.08.27. 15:11:51

@Vektor-: Én is így vagyok vele. A Billy Elliotot nagyon szeretem, de nekem az Órákkal és a Felolvasóval sem volt túl sok bajom, viszont a legutóbbi filmje bőven szar volt. Végig sem néztem.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása