aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív filmklip: 22 jump street Zalaba_Ferenc
2014. augusztus 22. 20:10:00

Kategória: film 6 komment

Idén tényleg sok vicces film futott be a magyar mozikba (illetve az Anchorman 2 esetében a boltok polcaira), de talán mind közül a 22 Jump Street - A túlkoros osztag a legfalrengetőbb (pedig ilyen szó nincs is), amely egyszerre debil és intelligens módon csinál viccet a folytatásokból. Ráadásul még a szinkronnal is ki voltunk békülve - legalábbis Dévai Balázs (Tatum) és Elek Ferenc (Hill) tényleg megtette, ami tőle telik. Bizonyíték gyanánt íme egy magyar filmrészlet, melyet a MoziComnak hála nálunk láthattok elsőként. Ne feledjétek: a film már a mozikban!

További exkluzív videókért iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra!

Címkék

comedy ice cube intercom sequel exkluziv channing tatum jonah hill filmklip phil lord christopher miller cop movie filmklip magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr216626669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.22. 20:34:25

Most láttam, jó volt, bár én az elsőn többet röhögtem. A szinkronnal is így állok: az elsőé csaknem tízpontos, itt van egy-két érdekesség (Stormare - Kerekes), ellenben az eddig jobbára ismeretlen fiatal fiúk-lányok hangját nagyon eltalálták.

"Tokiói hajsza!!!"

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.22. 20:36:37

Ja, és az InterCom szerint fantasztikusan nyitott itthon a film, ami éppenséggel azt is jelentheti akár, hogy az elsőnél jobban. Ahhoz meg elég 9 ezer néző a hétvégére. ;)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.22. 20:39:30

@Takács Máté: Én leginkább a duci szőke lány hangjával nem voltam kibékülve. Mondjuk maga a karakter sem volt annyira jó.

Takács Máté · http://aeonflux.blog.hu 2014.08.22. 20:44:05

@Zalaba_Ferenc: De te még Szabó Győzővel (aki tök jó) se vagy kibékülve, szóval miről beszélünk? ;)

Repce Manó 2014.08.22. 22:23:59

Nos, kétszeri angol megtekintés után ezt én botrányosnak értékelem, bár lehet két poénnal többet értenék magyarul, remélem szeptember végén még műsoron lesz.

McCl@ne 2014.08.23. 00:00:58

Most lett vége néhány órája, amennyire féltem a szinkrontól, annyira jó volt. Talán a sok "haver, tesó, akármi" bratyizás hangzik kicsit életidegenebben magyarul, de a film egyrészt amúgy is rájátszik erre, másrészt nincs idő fennakadni ilyeneken, mert végtelen pörgés van és non-stop sírva röhögés.
Szóval nem a szinkronon fog múlni az élmény, de azért őszintén reméljük, hogy az elsőhöz hasonló módon ez is jön itthon blu-rayen, mert angolul lesz az igazi!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása