aeon flux

ready for the action now, danger boy?

poszter: the walking dead - 5.évad (2014) Németh Barna
2014. július 21. 18:55:00

Kategória: tv 16 komment

Egy minap közzétett képről már megtudtuk, hogy Darylnek meglesznek a maga nehéz pillanatai a sorozat következő epizódjában, de elnézve a ma közzétett poszter, ezzel nem lesz egyedül. A spoiler-túlérzékenyeknek itt van egy, a forgatási szünetben lőtt képecske (ők egyébként most pár napig hagyják az internetet). Akik viszont nem félnek a promóciós anyagoktól, azoknak tessék kattintani...

the-walking-dead-cast-the-walking-dead.jpg

Íme a láncra vert csapat...

the-walking-dead-season-5.jpg

Címkék

the walking dead norman reedus tv poszter

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr646530133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

isvean 2014.07.21. 19:36:56

kb most kezdek félni ettől a sorozattól. egy évad a farmon, egy egy kanonai gettóban, most meg ez.. szóval mindig leparkolnak valami helyen, s kész. semmi ravasz, csavaros truváj...
ez nekem már sablonszerkesztő-szagú.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.21. 20:37:00

@isvean: mi tetszene ha folyamatosan vándorolnának?

isvean 2014.07.21. 22:03:44

@doggfather: nem fizetnek, hogy kitaláljam :o)
de amúgy igen, egy kicsit elmehetnének egy sodró lendületű világba. hegyek, völgyek, patakok, vízesések, nagyváros, felhőkarcolók, akció, akció és sok-sok homloklebeny... kaptam elég cslaádi drámát, meg szép és kerek bleső konfliktust. nem hatott meg nagyon, mert ki lehetett kb számítani. szóval nekem már valami spontán dolog kéne ide, hogy aztán az utolsó részben azt kiáltsam: azt a ki-beobttasz....!!! ;o)
de most, hogy jönnek a cannibálok... egy évadot kell végigseggelnem, hogy 1, végre vlami történjen 2, reménykedjem, lesz újabb évad
megjegyzem: a pali, akit le kell szállítani washingtonba, valahogy sántít. nem tom mért, de sántít.

Németh Barna 2014.07.21. 22:14:56

@isvean: Nagyvárosba menni nem lenne túl logikus lépés, ezt már az első részekben láthattuk :) A kannibálok viszont abszolút logikus lépés, én már régóta vártam ilyesmit. Ráadásul szépen felvezették, ahogy odacsalogatnak mindenkit a tábláikkal.

Attól pedig ne félj, hogy elkaszálják, ilyen brutális nézettséggel még elmegy pár évig :)

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.07.21. 22:28:57

@isvean: @Németh Barna: Ez az egyik, a másik pedig hogy ez egy tévésorozat, és mint olyan, van némi limit a költségvetésben, ezért dekkolnak olyan sokat egy helyszínen, és ezért nem mennek olyan helyekre, melyek nagy statisztériát és drága díszleteket igényelnek. Majd talán a végén. Egyébként nekem határozottan bejött az utolsó évad vándorjellege: ott legalábbis nem volt dekkolás.

isvean 2014.07.21. 22:31:43

nem ismerem a nézettséget, de délek, mert a showbiznisz kiszámíthatatlan...
igen, városból indult, de akkor is elegem van a putriból és csapat-csapat elleni összecsapásokból. annyira örültem, hogy a félszemű kihullt...
erre jönnek a kis jefferson's corps lunatics-ok... fak
kérdés, a kisgyerek mikorveszi át apja helyét, jó lett volna, ha már meghalt volna az utolsó évadban... és igen, zavar, hogy sose nő a szakálluk és sose mindig be van lőve a hajuk.. :D (másba nem tudok belekötni)

isvean 2014.07.21. 22:34:37

engem nem érdekel, mekkora kerete van. ha sokan nézik igenis adjanak rá, hogy még többen nézzék. a számok nem hazudnak. a vándor jelleg fárasztó volt s bár bírom a középnyugatot vagy hol is vannak, ezért most már valami kiugrás is kéne... nekem.
a zombi kislány megjelenése a farmos évad végén jobban meglepett, mint a hullazabálók

Németh Barna 2014.07.21. 23:32:12

@isvean: Már így is az egyik legdrágább sorozat. Mondjuk az is igaz, hogy a Walking Dead esetében kérhetik el a legmagasabb árú reklámhelyeket.

De hogy őszinte legyek, én nem is akarom, hogy most még a tévében is az legyen, hogy nagyvárosokat bontsanak CGI-szirszarok közepette. Másfél éve ezért nézek csak elvétve gigamozikat. A franc se kíváncsi rá - illetve aki igen, az menjen moziba :) No meg aztán a Trónok harca is megmutatta, hogy milyen az az epizód, ahol drága zúzás van. Két épkézláb mondat nem hangzott el benne.

isvaen 2014.07.22. 08:15:42

@Németh Barna: nekem dunsztom sincs, mi az a trónok harca. csak azt látom, hogy megőrülnek érte a népek. de lexaorom
nem drága CGI-t várok, mert már a majmok bolygójánál is untam (ez megint egy film, amit a kritikusoknak hála egekig magasztalnak, pedig olyan sok sebből vérzik, hogy ennyiből már egy falu kihalt volna), hanem valami meglepetésre és igazi csavarra... azt pedig egy öt dolláros bonbonos dobozba is elrejthetik, csak lepődjek meg.

isvaen 2014.07.22. 08:49:36

@Zalaba_Ferenc: én a börtöntől is kicsit kiborultam. és nem a körülmények miatt, hanem úgy érzem, nem volt mivel kihúzni az évadot.

én szívesen néznék olyat is, mint egy mielőtt lemegy, felkel a nap szintű sétálgatós, beszélgetős évadot. szóval mennek egy évadon keresztül, és beszélgetnek. ha már walking dead :o)

Gallion 2014.07.22. 10:51:30

@isvaen: Ha meglepetésre és csavarra vársz akkor jól teszed hogy kerülöd a Trónok harcát. Totál kiszámitható. Látod az első részt és már tudod is kivel mi lesz... ezt már abból is tudni ugye hogy -ahogy irod is- van benne drága CGI...

isvaen 2014.07.22. 10:53:41

@Gallion: junkra nem pazarlok időt. de biztos izgalmas, ha II. Erzsébet királynő is ránézett a trónra....
ez a széria, a curb your ent. és a house of cards bőven elég nekem...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.22. 11:32:53

@isvean: de ha egyszer ez a sorozat nem arról szól, hogy zombikat hentelnek?!

isvaen 2014.07.22. 12:02:41

hát a mostani évad sok mindenről szólt, csak hentelésről nem. volt néhány "beiktatott" hörgő a fák között meg folyóparton, de évadról évadra kezdenek kikopni. régi szép idők, amikor a seriff a kocsi alatt bújt meg a vársonyi zombie előle...
én egy Gerry-Sátántangós WD-t néznék meg...
csak baktattak
csak baktattak
csak baktattak
csak baktattak
csak baktattak
csak baktattak
....

Gallion 2014.07.22. 14:53:50

@isvaen: Ne is pazarold. Pláne hogy ennyire jól nyomod hogy már látatlanba tudod, hogy junk. Irigyellek. Nekem bezzeg meg kell néznem pár részt egy sorozatból, hogy megtudjam hogy miféle :(

isvaen 2014.07.22. 15:33:45

@Gallion: látod, milyen egyszerű? ;o)
és, nem látványos junk? na? az vagy nem az?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása