aeon flux

ready for the action now, danger boy?

tv-trailer: 12 monkeys (2015) Richter Géza
2014. július 18. 23:04:40

Kategória: tv 4 komment

A hét elején bemutatták a Syfy gondozásában készülő sorozat első előzetesét. Terry Matalas, az adaptáció egyik elkövetője, valamint a gyártásért felelős egyik társproducer és drusza nyilatkozata szerint a készülő széria Terry Gilliam kultjának totális újragondolása, ám ha teljesen őszinték vagyunk, a beljebb látható képsor erről abszolúte nem győzi meg a nézőjét.

12_majom_tv.jpg

Tegyük félre, hogy a kiindulópontként szolgáló, korántsem tökéletes, ám mégis mesteri munka is egy már korábban létező alkotás feldolgozása! Nincs ezzel gond, mint ahogy az sem baj, hogy a trailer hangulata egy az egyben a filmet idézi, sőt. Viszont nem látom, hogy milyen pluszt tesznek hozzá az alapanyaghoz. Vagy ez még túl korai elvárás? Bár Aaron Stanford kétségkívül ugyanannyira (nem) rendelkezik színészi kvalitásokkal, mint Bruce Willis, utóbbi ékszerű arcának minimális eszköztárral rendelkező játékát a megfelelő rendező mégis ékszerré volt képes csiszolni jó néhányszor, és ez bizony elmondható Gilliamről is. Tehát ha a különbség a moziváltozathoz képest csupán a visszataszító, zsíros, lenőtt tincsek, a mélyebben rekedt műmájerkedés, a dokinéni szerepében ezúttal látható Amanda Schull világosabb hajszíne, a cseppet különböző, azóta emblematikussá vált embléma, valamint az a nem elhanyagolandó tény, hogy úgy tűnik, kihagyják a Brad Pitt karrierjében mérföldkőnek számító és tehetségét kétségkívül bizonyító, a szépfiú címkét talán letépő, de alsó hangon árnyaló alakítással megformált karaktert a történetből, akkor biza ez első látásra soványka lesz.

Aztán majd kiderül, a végeredmény hol helyezkedik el a skálán például a következő, hasonló alkotási előzményekkel rendelkező címekhez képest: Fargo, Alkonyattól pirkadatig, Buffy, a vámpírok réme, Bates Motel, Hannibal.

Címkék

sci-fi sci fi bruce willis brad pitt terry gilliam tv sorozat madeleine stowe syfy zeljko ivanek kirk acevedo aaron stanford tv trailer 12 monkeys amanda schull

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr336522545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cucuminator 2014.07.18. 23:18:32

Úgy néz ki mint egy svédelt előzetes...

Németh Barna 2014.07.18. 23:45:18

Túl sok az elvárás, Terry Matalas pedig nem tehetséges tévés. Nagyon szeretném, hogy a SyFy kikecmeregjen ebből az egyre mélyülő sorozat-kátyúból, de én még mindig az Ascensionban látom a legnagyobb esélyt.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.07.19. 08:03:03

hát ez finoman szólva se keltette fel az érdeklődésemet.

Dean6 2014.07.19. 21:52:43

Rém gyenge trailer...nagyon. Lehet el sem kezdem.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása