aeon flux

ready for the action now, danger boy?

sherlock visszatér Németh Barna
2014. július 03. 08:50:00

Kategória: tv 1 komment

Nagyon sok minden változott a harmadik évadban, és az alkotók ígérete szerint ez a negyedik etapban sem lesz másként. Kezdjük mindjárt azzal, hogy kedvenc brit detektívünk egy speciális epizóddal kezdi majd az új szezont, amelyet aztán három rész követ majd. Már önmagában örvendetes, hogy most az átlagnál többet kapunk Sherlockból, de a sorozat alkotói még azt is elárulták, hogy ami most következik, arra emberfia nem számít majd. Persze a részletekbe nem mentek bele, de Mark Gatiss annyit még hozzátett, hogy Sherlock és Watson most jóval mélyebb és sötétebb vizekre evez majd. Mikor lesz már 2016?

sherlockspecial.jpg

Címkék

bbc tv show history sherlock crime tv sorozat sherlock holmes martin freeman amanda abbington steven moffat benedict cumberbatch lars mikkelsen una stubbs rupert graves mark gatiss louise brealey andrew scott jonathan aris vinette robinson victorian special tom brooke

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr556469601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2014.07.03. 11:36:46

Annyira kiegyensúlyozatlan a sorozat színvonala, hogy világbajnok főszereplők ide vagy oda, én már nem várom tűkön ülve az új évadot.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása