aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: kill the messenger (2014) Németh Barna
2014. május 30. 10:19:00

Kategória: film Szólj hozzá!

A kilencvenes évek közepén egy amerikai oknyomozó riporter bizonyítékot talált arra, hogy az Egyesült Államokba csempészett, majd a nagyobb városok szegénynegyedeiben terített kábítószerből származó pénzt a nicaraguai hadsereg felfegyverzésére fordították, amely "akcióban" a CIA keze is benne volt. Miután elindította leleplező cikksorozatát, már nem csak az igazát, hanem az életét is meg kellett védenie.

Úgy érzem, Michael Cuesta (Homeland) személyében sikerült megtalálni azt a rendezőt, aki tisztességes tud bánni egy ilyen alapanyaggal. Jó lenne, mert manapság nem dúskálunk a régi vágású politikai thrillerekben. Mindenesetre az eddig kiadott anyag biztató és a színészgárda is nagyon rendben van: Jeremy Renner, Michael Sheen, Ray Liotta, Barry Pepper, Mary Elizabeth Winstead, Rosemary DeWitt, Tim Blake Nelson, Paz Vega és Andy Garcia.

kill-the-messenger-poster.jpg

Címkék

trailer poszter ray liotta michael sheen barry pepper jeremy renner tim blake nelson mary elizabeth winstead michael cuesta rosemary dewitt

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr886234525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása