aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer: az élet ízei (2014) Németh Barna
2014. május 27. 16:15:00

Kategória: film 4 komment

Három évvel ezelőtt úgy hirdették Richard C. Morais bestsellerét (magyarul: Madame Mallory és kis indiai konyhafőnöke), mint a Gettómilliomos és a L'ecsó keresztezését. Talán nem véletlen, hogy éppen Steven Spielberg és Oprah Winfrey csapott le a jogokra, mint ahogy az sem, hogy a rendezői székben a Csokoládét és más édességeket jegyző Lasse Hallström foglalt helyet, hogy együtt készítsék el a Franciaországban éttermet nyitó indiai család történetét, akik kulináris élvezeteket visznek a környék életébe. Kivétel ez alól az utca túloldalán álló francia étterem szakácsnője (Helen Mirren), akinek viszont határozottan csípi a szemét a curry-illat. 

Címkék

trailer oprah helen mirren spielberg

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr276220260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

komplikato 2014.05.27. 22:01:38

@katácska!: Ez trailer, ami persze nem teszi megbocsáthatóvá, de nem lehet következtetést levonni a végleges minőségére ... vagy ritkán.

katácska! · https://www.facebook.com/kata365 2014.05.28. 06:57:28

Hát ez nagyon bölcs hozzászólás. Ha hiszed, ha nem jól látom, hogy trailer, képzeld el. :) Elég rutinos és igényes filmrajongó vagyok ahhoz, hogy ne mindig ugyanazzal a 10-15 magyar (szinkron)színésszel óhajtsam megnézni a külföldi filmeket. Ha valamit, hát a minőséget bőven le lehet vonni ebből a két percből is. Szerencsére az Art mozikban meg tudom majd nézni eredeti nyelven.

nortonp 2014.05.28. 14:19:26

nem semmi feel-good mókának tunik, gondoltam be is szerezném gyorsan a könyvet - de a kritikák nem voltak túl meggyőzőek, sőt...esetleg olvasta valaki?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása