aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 20. hét) Takács Máté
2014. május 15. 08:59:00

Kategória: film 1 komment

Pusztítás minden téren: amerikai nagyvárosok, jószomszédi viszonyok és írógépek garmadája bánja mától filmkészítők ötleteit. Coenék inkább csak zenélgetnek. Heti bemutatók.

  • Godzilla. A japánok agyszüleménye megint betámadja Amerikát, ám ezúttal nem olyan fitneszes az alkata, hogy koptereket fusson le, és nem csak New York nevezetes épületei senyvedik meg látogatását. | 2D/3D/IMAX 3D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 123 perc, 12+, InterCom.
  • Llewyn Davis világa (Inside Llewyn Davis). A Coen fivérek tavalyi filmje, ami nem a magyarok világa, ennek ellenére végül nem lett belőle a páros egyetlen munkája, amit nem játszanak a hazai mozik. | 2D, feliratos, 104 perc, 16+, Vertigo Média.
  • Populaire kisasszony (Populaire). Az '50-es évek Franciaországában egy ifjú hölgyet a világ leggyorsabb gépírónőjévé kíván kikupálni a főnöke. | 2D, szinkronizált/feliratos, 111p, 12+, Anjou Lafayette.
  • Rossz szomszédság (Neighbors). A szomszéd fűje mindig zöldebb: Seth Rogen és Rose Byrne családi idilljét felforgatják a melléjük telepedő lé-hűtő diákok. | 2D, szinkronizált/eredeti nyelvű, 97 perc, 16+, UIP-Duna Film.

    Te mit nézel (meg)?

    (hazai bemutatónaptár)

Címkék

comedy godzilla intercom monster movie coens eurocinema uip duna film vertigo media anjou lafayette heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr816169126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2014.05.15. 09:13:14

Hát most van mit nézni. Llewyn Davis alap, ugyanakkor a már két látott filmnek is adok még egy esélyt - eredeti nyelven.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása