aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hannibal gasztro napok Németh Barna
2014. május 12. 17:27:00

Kategória: tv offtopic 2 komment

A Hannibal című sorozatot Magyarországon forgalmazó AXN összefogott az egyik legnagyobb hazai receptoldallal, hogy egy gusztusos kis extrával kedveskedjenek a magyar rajongóknak. Hogy mi sült ki ebből? Május 12-től 15-ig Dr. Lecter veszi át az irányítást a Nosalty.hun, hogy megossza kedvenc receptjeit. Ezen kívül szóba kerülnek a nyers és a sült hús legfinomabb változatai, a belsőségekből (tüdő, szív, máj, vér és agyvelő) készíthető műalkotások, az agyagban sütés már-már elfeledett, ősi módszere és nem utolsósorban a kannibalizmus misztikuma. Hannibal receptjei között vadabbak és szelídebbek, bonyolultabbak és egyszerűbbek is találhatóak, ezért érdemes őket végigböngészni.

Mivel a sorozat gasztronómiai hátterét igazi sztárszakácsok és ételstylistok felügyelik, az itt megjelenő ételek tényleg létező, kipróbált kulináris különlegességek lesznek. Szóval jó étvágyat... és ne felejtsetek el vacsorára hívni egy régi barátot!

hannibal_gasztro_2.jpg

Címkék

axn hannibal mads mikkelsen laurence fishburne hugh dancy etel ital

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr856156652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.12. 17:32:56

volt bárkiben is kétség, hogy nem létező receptekről van szó a soriban?

csgergo 2014.05.12. 17:32:58

Mindig elámított az a szintű konyhaművészet, amit a sorozatban leműveltek, viszont ezen a képen úgy néz ki a jó doktor, mintha valaki kancsónak nevezte volna a dekantálót :D

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása