aeon flux

ready for the action now, danger boy?

forog a terminator 5! Zalaba_Ferenc
2014. április 22. 08:50:00

Kategória: film 8 komment

A Skydance hivatalos közleménye (már amennyire egy facebookon közzétett kép annak tekinthető), tegnap elkezdődtek a Terminator: Genesis forgatási munkálatai, melyben az a legszebb, hogy még továbbra is csak találgatni lehet, miről szól majd a jövő nyáron bemutatandó film (szó van Vissza a jövőbe II-t idéző párhuzamos idősíkokról, az ötvenes évekbe tett látogatásról illetve a poszt-apokaliptikus küzdelem további boncolgatásáról). Egyelőre csak a rendező (a Thor: Sötét világot dirigáló Alan Taylor) és a szereplőgárda köztudott (a részletekért klikk ide!): Emilia Clarke játssza Sarah Connort, akire a lenti kép alapján elég rossz idő várnak, Jaon Clarke lesz John Connor (ebből kiindulva pedig szinte biztosra vehető az időbeli ugrás, ugyanis a két Clarke között 18 év különbség van - Jason javára), Jai Courtney lesz Kyle Reese, Dayo Okeniyi Danny Dyson (Miles Dyson fia), és persze Arnold Schwarzenegger is visszatér a címszereplő bőrében, aki valami olyasmivel magyarázta az immáron letagadhatatlan ráncokat, hogy lassan ugyan, de idővel a terminátorok is öregednek. Bullshit, man! Szerintem (remélem?) mocap-megoldást alkalmaznak majd, és Arnie inkább a forrás szerepében tündökölhet majd. És ajánlom is neki, mivel ennyi bukta után kell a siker.

A film jogai 2019-ben szállnak vissza James Cameronra: addig simán le lehet zavarni egy új trilógiát, hm?

terminator_genesis01.jpg

Címkék

remake sci fi reboot terminator action arnold schwarzenegger jason clarke emilia clarke filmkep jai courtney alan taylor

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr516067714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kaamir 2014.04.22. 09:17:49

Én normális mocap-et emberi lényről még nem láttam. Mind úgy néz ki, mint egy életre kelt viaszbábú szelleme. Felejtős ez a technika.

clive. 2014.04.22. 14:21:31

Szerintem Terminátor filmet legközelebb csak 2019 után lesz érdemes nézni.

Nyílméregbéka 2014.04.22. 14:50:45

Hiába szállnak vissza Cameronra a jogok, ő nem fog filmet csinálni belőle. Számtalanszor lenyilatkozta, hogy nem érdekli a széria, és hogy szerinte a kettő után hagyni kellett volna az egészet. Esetleg lapasszolja valamelyik padawanjának, hogy csináljon belőle valamit...

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.04.22. 14:53:33

én azért bízom benne, nem tudom, hogy miért, de bízom.

vprof 2014.04.22. 22:46:29

@Dzsedáj: A betyár mindenit! Arnie bitang jó kondiban van. :)

Egyébként az előzmény filmekből tudjuk, hogy a Terminátor energiakészlete 120 évre elegendő, és azt is, hogy a fémvázon bizony élő szövet van. Ha már élő, miért ne öregedhetne?

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása