aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: third person (2014) Németh Barna
2014. április 16. 09:47:00

Kategória: film 1 komment

Amikor egy ilyen színészgárda megjár két nagy filmfesztivált, de a visszhang csak síri csend, akkor tudhatjuk hogy baj van. Paul Haggis (Ütközések, Elah völgyében) modoros forgatókönyveit csak az mentheti meg, ha valaki más rendez belőlük filmet, mert ha nem, Haggis végképp elveszik a felszínes kirakatdrámákban. Az viszont tény, hogy néhány színész hálás lehet neki, viszont az nem Liam Neeson, James Franco, Mila Kunis, Olivia Wilde, Adrien Brody vagy Maria Bello lesz ezért a három különböző helyen (Róma, Párizs, New York) játszódó, mégis összekapcsolódó szerelmi történetért. 

Címkék

trailer paul haggis mila kunis liam neeson adrien brody maria bello james franco olivia wilde

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr816042863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2014.04.16. 14:28:03

Szegény Haggisnak sose bocsájtják meg, hogy Oscart nyert. Amúgy az Elah völgyében egy remek film, az Ütközések nemkülönben.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása