aeon flux

ready for the action now, danger boy?

játék: nyerj jegyet a need for speed premier előtti vetítésére! Zalaba_Ferenc
2014. március 07. 10:35:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Az Electronic Arts elképesztő népszerűségnek örvendő játéksorozata végre a gyöngyvásznon is megelevenedik, és az egészben az a legjobb, hogy a játékokkal ellentétben a filmben alig-alig használtak CGI-rásegítést, így a ránk váró száguldás, üldözés, törés-zúzás többnyire a valóságot tükrözi majd - méghozzá 3D-ben! A forgalmazóval közös játékunkon két szerencsés páros belépőt nyerhet a film premier előtti vetítésére!

needforspeed620.jpg

Ehhez nem kell mást tenned, mint válaszolni az alábbi kérdésre!

A több mint 20 epizódot számláló játéksorozat első része, a The Need for Speed melyik évben jelent meg?

A) 1991
B) 1993
C) 1994

A válasz betűjelét teljes neved feltüntetésével küldd el  e-mailben (aeon_fluxKUKACfreemailPONThu) 2014. március 9-e, vasárnap éjfélig! A tárgy legyen "Need for Speed" (idézőjel nélkül)! A helyes megfejtést beküldők között 2 db páros belépőt sorsolunk ki a film premier előtti vetítésére, amely március 11-e, kedd este lesz egy budapesti moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük a vetítés részleteiről. Figyelem: csak teljes névvel és pontos tárggyal ellátott megfejtéseket tudunk elfogadni. Egy játékos csak egy e-mail címmel játszhat. A játékhoz kéz és lábtörést, és ne feledd, ha érzed a késztetést, akkor előbb kösd be magad!

Kedvcsináló gyanánt pedig íme néhány, magyar feliratos werk a filmből:

Címkék

jatek action need for speed cars provideo aaron paul

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr75847309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása