aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 10. hét) Takács Máté
2014. március 06. 07:08:00

Kategória: film 3 komment

A görögök megint a pokolban vacsoráznak, a magyarok megint előrukkolnak valamivel és megint megtudjuk azt is, mi történik a Föld után. Jönnek még ébredező kelet-európai lánykák, ellenzés közepette operát éneklő britek, sokat házasodó spanyolok, francia homók, dallasi vásárlók és akadémikus vámpírok. Heti bemutatók.

ae_apocalypse_earth.jpg

  • 300: A birodalom hajnala (300: Rise of an Empire). A harcosok száma terebélyesebb, esélyük némileg jobb, de ugyanolyan lassan és stílusosan mozognak, mint hét esztendeje: visszatérnek az ókori görögök, ahogy Frank Miller elképzeli őket. 2D/3D/IMAX 3D, szinkronizált, 102 perc, InterCom. 16 éven felülieknek.
  • Az ártatlanság virágai (Grzeli nateli dgeebi). Leszakajtani nem szabad őket: két barátnő, fittyet hányva a társadalmi elvárásokra, azon fáradoznak, hogy megszökjenek a zajos családi életből a grúz fővárosban, bő húsz esztendővel napjainkat megelőzően. Feliratos, 102 perc, Vertigo Média. 12 éven felülieknek.
  • Couch surf. Újabb magyar film, nem túl magyar címmel; szörföző kanapéból kevés akad benne, szereplőből viszont sok. De a Köntörfalak rendezője ura a helyzetnek. 84 perc, UIP-Duna Film. 16 éven felülieknek.
  • A Föld után: Apokalipszis (AE: Apocalypse Earth). Nem elég, hogy a Föld már a múlté, még egy apokalipszis is beüt a megmaradt emberek (naná, hogy Duncan MacLeod köztük van) képébe, ufólényekkel meg mindennel. A The Asylum beveszi a magyar mozikat! Szinkronizált, 87 perc, ADS Service. 12 éven felülieknek.
  • A hang ereje (One Chance). Susan Boyle férfikiadásban, avagy a Britain's Got Talent meglepő győztesének története Billy Elliot-stílusban előadva. Feliratos, 103 perc, Forum Hungary. 12 éven felülieknek.
  • Hárommal több esküvő (Tres bodas de más). Bazi nagy spanyol lagzik: a főhősnőnek egy ex házasodása is kínos lenne, hát még háromé. Hastala vista az oltárnál, baby. Szinkronizált, 94 perc, Vertigo Média. 16 éven felülieknek.
  • Idegen a tónál (L'inconnu du lac). A cím által körülírt egyének az esetek többségében homoszexuálisok, hiszen mint közismert, szeretik a nedves helyeket és irritálja őket a fokhagyma. Ami a tavak környékén ritkán fordul elő. Feliratos, 100 perc, Cirko Film. 18 éven felülieknek.
  • Mielőtt meghaltam (Dallas Buyers Club). Ebben a vásárlói klubban Jockey Ewing nincs benne, de Matthew McConaughey és Jared Leto Oscar nevű barátaikat is bevették. Igaz történet egy férfiről, aki nem engedélyezett AIDS-kezelő gyógykészítmények neppereként hívta magára a figyelmet a '80-as években. Feliratos, 117 perc, ProVideo. 16 éven felülieknek.
  • Vámpírakadémia (Vampire Academy). Szívás a suli: ifjúsági regény támad megint filmként, ezúttal a saját oktatási intézményben okosodó (meg egyebeket csináló) vámpírok elevenednek meg, amennyire tudnak. Szinkronizált, 104 perc, Big Bang Media. 16 éven felülieknek.

Te mit nézel meg?

(2014-es bemutatónaptár)

vampire_academy_hun_poster.jpg

Címkék

magyarfilm 300 vampire forum hungary matthew mcconaughey intercom cirko provideo eurocinema 3d cinema uip duna film brit flick the asylum big bang media vertigo media heti bemutatok ads service french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr695845658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.03.06. 08:15:09

csak én látom mindig ezen a poszteren azt, hogy VAX?

mmolnar 2014.03.06. 09:03:44

Ez komoly? Egy Asylumos zs-kat bármelyik magyar moziban?
Mother of god...

-creeper- 2014.03.06. 09:33:37

@mmolnar: (a fővárosban) csak a Pólus Mozi veszi fel a műsorába a filmet.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása