aeon flux

ready for the action now, danger boy?

kitekintő: az a company új bemutatói Németh Barna
2014. február 28. 17:27:00

Kategória: film 1 komment

Trailerek, poszterek, képek, magyar címek és premierdátumok az A Company Hungary következő negyedéves megjelenéseihez, ráadásként pedig itt az augusztusban érkező Sin City 2. első magyar teaser-plakátja is.

Run Boy Run1.jpg

Only Lovers Left Alive (magyar cím: még nincs)
r.: Jim Jarmusch
sz.: Tilda Swinton, Tom Hiddleston, Mia Wasikowska

Hazai bemutató: 2014. április 17.

Adam (Tom Hiddleston) egy visszavonultan élő vámpír, aki zenészként tengeti életét detroiti lakásában. Egy nap újra találkozik élete szerelmével, a szintén vámpír Eve-vel (Tilda Swinton), aki hátrahagyja addigi életét a marokkói Tangerben, hogy ismét Adammel legyen. A szerelmespárt váratlanul meglátogatja Eve felelőtlen és bajkeverő húga (Mia Wasikowska), aki nemcsak, hogy irritálja Adamet, de veszélybe sodorja az egyetlen embert, akivel a zenész jó kapcsolatot ápol. (A film feliratosan kerül a mozikba.) Trailer

only-lovers-left-alive.jpg

The Quiet Ones (magyar cím: még nincs)
r.: John Pogue
sz.: Jared Harris, Olivia Cooke, Sam Claflin

Hazai bemutató: 2014. április 24.

A karizmatikus, ám vitatható módszerekkel dolgozó egyetemi fizika tanár, Harris (Jared Harris) ráveszi legjobb diákjait, hogy csatlakozzanak egy veszélyes kísérlethez: negatív emberi energiából akarnak kopogtatószellemet létrehozni. A kísérlet tárgya egy csábító, ám veszélyes fiatal nő (Olivia Cooke), akinek sötét energiája sérült pszichéjében mutatkozik meg. Ahogy a kísérlet kezd kibontakozni, a diákok és a professzor szembetalálják magukat a szörnyű valósággal: kimondhatatlan erőt szabadítottak el, melynek hatalma minden addigi várakozást felülmúl. (A film feliratosan kerül a mozikba.)

the-quiet-ones1.jpg

Lauf Junge lauf (magyar cím: Fuss, fiú!)
r.: Pepe Danquart
sz.: Andrzej Takcz, Kamil Takcz, Elisabeth Duda

Hazai bemutató: 2014. május 8.

A nyolcéves Srulik 1942-ben menekül el a varsói gettóból. Hogy egyedül is túlélje a háború borzalmait, előbb egy gyerekcsapathoz szegődik és az erdőben próbál boldogulni, majd felveszi a Jurek nevet és keresztény árvának kiadva magát egy lengyel farmon keres menedéket. A megpróbáltatások közepette zsidó identitása elveszni látszik. Találkozik olyan emberekkel, akik jutalom fejében elárulják és megverik őt, de olyanokkal is, akik az életüket kockáztatva segítenek neki. Jurek kitartását egy szörnyű baleset is próbára teszi, ám még ekkor sem adja fel a küzdelmet saját életéért. (A film feliratosan kerül a mozikba.)
A film 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Run Boy Run2.jpg

A Long Way Down (magyar cím: Hosszú út lefelé)
r.: Pascal Chaumeil
sz.: Aaron Paul, Toni Collette, Imogen Poots, Pierce Brosnan, Rosamund Pike

Hazai bemutató: 2014. május 22.

A Nick Hornby regénye alapján készült filmben négy elveszett lélek - egy kegyvesztett TV bemondó, egy mocskos szájú tinédzser, egy egyedülálló anya és egy zenészből pizza futárrá avanzsált fiú* - ugyan azon a napon akar véget vetni az életének, méghozzá éppen Szilveszter éjszaka. Amikor a kiábrándult idegenekből álló csapat véletlenül összetalálkozik az öngyilkosság helyszínéül választott Toppers Torony tetején, megállapodnak abban, hogy hat héttel elhalasztják tervüket és mint egy szokatlan, furcsa család, együtt keresik tovább az élet értelmét. (A film szinkronizáltan kerül a mozikba.)
Long Way Down1.jpg

És végül itt van az augusztus 22-én debütáló Sin City - Ölni tudnál érte első magyar plakátja is:

sin-city2-plakat.jpg

Címkék

trailer poszter magyar poszter filmhir filmkep magyar bemutato

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr1005837197

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skaven 2014.02.28. 17:48:02

"ráveszi legjobb diákjait, hogy csatlakozzanak egy veszélyes kísérlethez: negatív emberi energiából akarnak kopogtatószellemet létrehozni"

a zemberek negativ energiajaval meg Kadar szellemevel kapcsolatban akartam elsutni egy poent ennek kapcsan, de nemtom hogy lehet-e itt ilyet... :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása