aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer + poszter: the asylum mockbusterek (2014) Németh Barna
2014. január 23. 14:51:00

Kategória: film 4 komment

Csak némi rávezetés, mielőtt kattintatok: Pompeii, Robotzsaru, Demóna...

The_Asylum_logo.png
Android Cop

Charles S. Dutton sztárvendég-főszereplő közreműködésével érkezik a The Asylum stúdió első mockbustere, ami ugyan a Robotzsaru premierjéhez van igazítva, de a sztorija inkább hajaz az első évadja felénél járó J.J. Abrams-sorozat, az Almost Human történetére: A nem túl távoli jövőben minden rendőr kap maga mellé egy robot partnert. Az egyik ilyen páros hatol be a Zónába, ahova a lakosság egy rejtélyes betegséggel küzdő része van elkerítve.

Sleeping Beauty

Angelina Jolie gonoszkodása kellő inspirációt jelentett a Van Dien családnak, hogy elkészítsék a saját verziójukat a klasszikus meséből. Casper Van Dien nem csak főszereplőként, de rendezőként is jegyzi a projectet, amihez hozta a fél családot: Grace Van Dien, Maya Van Dien és Celeste Van Dien is elmerülhet a mesevilágban, vagy aludhat egy nagyot.

Apocalypse Pompeii

Arra nem futotta a szűkös büdzséből, hogy megelevenedjen az ókori Pompeii, így az Asylum verziója napjainkban játszódik, főszereplője pedig egy ex-kommandós, aki családját viszi vakációzni a nevezetes romokhoz. Persze a Vezúv kitör, ráadásul szegény kommandósnak nem csak a családjáért kell aggódnia, hanem beteljesítenie egy küldetést Pompeii romjai alatt. A sztár-faktort John Rhys-Davies és Adrian Paul szolgáltatja.

apocalypse pompeii.jpg

Címkék

trailer poszter b film the asylum nilbog mockbuster

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr805778329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mr akira · http://www.imdb.com/user/ur10129073/ratings 2014.01.23. 17:12:37

Csóró Michael Jai White számomra mindig is egy nagy kérdőjel marad. A 90-es és 2000-es években egy korrekt B akciósztárrá is válhatott volna normálisan koreografált bunyósfilmekben, de valamiért sose lett belőle egy Wesley Snipes.
www.youtube.com/watch?v=C_HdVrcL7rM

szkristof92 2014.01.24. 11:13:00

Istenem, hogy dobna már rá valaki ezekre egy atomot...

bfrenk 2014.01.24. 15:47:44

Az 'Android Cop'-on jót kacagtam :)

freddyD 2014.01.25. 10:14:30

Bírom, ahogy mindig epicesen bemondják ezeket a színésneveket, mintha valakinek is ismernie kéne ezeket

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása