aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: magyar demóna előzetes Zalaba_Ferenc
2014. január 21. 13:25:00

Kategória: film 1 komment

Demóna - eredeti nevén Maleficent - a Disney-örökség egyik leghíresebb gonosza, többek között ő felel Csipkerózsika 100 éves alvásáért, és egyéb boszorkányos turpisságokért. De vajh mi késztette arra, hogy ilyen sötét lelkűvé váljon? Nos, erről regél majd a Disney új, effektusokban gazdag fantasyje, melyben Angelina Jolie ölti magára a címszereplő szarvacskáit. A film magyar előzetesét - a Forum Hungary-nek hála - nálunk tekinthetitek meg először. A film 2014. június 5-én debütál a hazai mozikban.

Érdekességek a filmmel kapcsolatban:

  • A Demóna (Maleficient) Robert Stromberg rendezői bemutatkozása. Az eddig főképp látványtervezőként tevékenykedő filmes munkásságát már két Oscar-díjjal is elismerték, ezeket az Avatar, valamint az Alice Csodaországban című filmekben nyújtott munkájáért vehette át.
  • A kislány Csipkerózsika szerepében Angelina Jolie és Brad Pitt közös gyermekét, Vivienne Jolie-Pittet láthatjuk majd.
  • Stefan király szerepére Jude Law volt egy időben a legesélyesebb, végül azonban Sharlto Copley (District 9, A szupercsapat, Elysium – Zárt világ) bújhatott a karakter bőrébe.
  • Angelina Jolie-nak elmondása szerint sokat segített, hogy egy látványtervező rendezte a filmet, mert így őt is könnyebben be tudta szippantani a tündérmese-birodalom. „A film gyönyörű, de ugyanakkor van egy szexi és sötét aspektusa, hiszen a történetet alapvetően a gonosz szemszögéből nézhetjük végig.” – nyilatkozta a színésznő.

További exkluzív videókért iratkozzatok fel a YouTube-csatornánkra!

Címkék

trailer fantasy angelina jolie exkluziv children movie trailer magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr665773361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

David S. 2014.01.21. 15:30:38

Na, csak sikerült Orosz Helgát visszacsábítani a szinkronhoz. Remélem a kész filmben is ő lesz Jolie magyar hangja, kétségkívül ő volt eddig a hozzá legjobban passzoló hang.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása