aeon flux

ready for the action now, danger boy?

nézünk, mint a moziban (2014. 2. hét) Takács Máté
2014. január 09. 07:05:00

Kategória: film 6 komment

Édességek a magyar mozikban: drazsé és Mars kerül terítékre, s hogy ne hízzunk el a nagy majszolásban, egy kiadós parkettkoptatást is eszközölhetünk utána. Heti bemutatók.

franciadrazsék.jpg

  • Franciadrazsék, avagy francia Borat robbantani Eiffel-torony! (Vive la France). Ha a címből nem lenne világos, ez egy francia film, kevés kazahhal, de annál több arcszőrzettel, amelynek birtokosai egy bizonyos vasépítményt szeretnének eltenni láb alól. Ja, ez is világos a címből. Szinkronizált, 94 perc, Parlux Entertainment. 16 éven felülieknek.
  • Mars - Az utolsó napok (The Last Days on Mars). Gary Sinise-nek bejött, Val Kilmernek nem, másfél évtized múltán Liev Schreiber is bepróbálkozik a szomszédos vörösnél. Életbiztosítása remélhetőleg kiterjed a komplett galaxisra. Feliratos, 98 perc, JIL Kft. 16 éven felülieknek.
  • StreetDance: All Stars (All Stars). Túl kevés térhatású-táncolásos film készült eddig, így a StreetDance-sorozat címét a magyar keresztségben lenyúló brit ifjúsági film pótolni szeretné a hiányt. Lelke, vagyis lába rajta. 2D/3D, szinkronizált, 106 perc, Cinetel. 6 éven felülieknek.

Te mit nézel meg?

(2014-es bemutatónaptár)

last_days_on_mars_hun_poszter.jpg

Címkék

thriller comedy sci fi liev schreiber parlux jil eurocinema cinetel 3d cinema heti bemutatok french cinema

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr905748199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.01.09. 08:29:05

kíváncsi vagyok, hogy ezek a címfordítási ámokfutások eljutnak-e az eredeti alkotók fülébe, és ha igen, mit szólnak hozzá.

ezen a héten meg csak a marsnak van esélye.

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.01.09. 09:57:23

@Zalaba_Ferenc: ja, február első hetében meg hat olyan film lesz, amit tuti meg kell nézni. Jó az elosztás :-))

Kovács Erzsébet 2014.01.09. 10:27:22

@Adam Van Helsing: A Boratot még érteném is, de hogy a franciadrazsék honnan jött?

Adam Van Helsing · http://helsing.blog.hu 2014.01.09. 14:33:09

egyébként a CC honlapja azt állítja, hogy a westend szerda este lejátssza az Erőnek erejévelt. Igen, a tavalyi Arnie-filmet.
Valószínűleg csak hiba, de akkor is vicces :-))

Bérgyilkos Bohóc 2014.01.10. 11:01:40

@Kovács Erzsébet: A cím első fele a rövid változat, ami azért szükséges mert úgy könnyebb emlegetni, mivel a második fele kicsit komplikáltabb, de muszáj a potenciális néző szájába rágni, hogy miről szól a film. Na már most kretén fordítóinkat egy cseppet sem érdekli, hogy a Franciadrazsénak amúgy semmi köze a filmhez, nekik elég az, hogy szerepel benne a "francia" szó. Felőlük lehetett volna franciaágy, francia kenyér, párizsi szelet... Marhák!

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása