aeon flux

ready for the action now, danger boy?

exkluzív: hamarosan dvd-n és bd-n a riddick Takács Máté
2013. november 28. 21:09:00

Kategória: film 2 komment

Egészen pontosan január 15-én tervezi kiadni a ProVideo a szeptemberben vetített sci-fit, és a megjelenés legizgalmasabb tényezője kétség kívül a bővített változat lesz. Ez persze nem minden, amivel Vin Diesel szeretett figurájának harmadik kalandja szolgál majd home videón.

riddick620_3.jpg


A DVD-n az eredeti angol és a már moziban is hallott magyar hangsáv is 5.1-ben szól, és az említett két nyelvet feliratváltozatban is választhatjuk majd, sőt románul is olvashatjuk a 16:9, 2.40:1 képaránnyal bíró filmet.

BD-n 1080p HD 16x9 2.4:1 képpel és DTS-HD Master Audio 5.1-es keveréssel szól az eredeti és a magyar hang, ugyanezen feliratokkal kiegészíthetően.

A magyar feliratos extrák megegyeznek a két formátumon: a "Trükkös Riddick" és a "Riddick világa" révén alaposan betekinthetünk a film kulisszái mögé, de külön kisfilmet szentelnek a zsoldosoknak is ("A zsoldosok"), illetve azt is megtudhatjuk, miért jó Vin Diesellel ("Vin, mint Riddick"), illetve David Twohyval dolgozni ("A Twohy-plusz"). Ezeken kívül megnézhető a Riddick Blindsided, azaz a Riddick: Elvakítva című, képregényszerűen animált rövidfilm, ami A sötétség krónikájával köti össze a harmadik részt, és aminek egy jelentős része amúgy magába a mozifilmbe is bekerült.

A BD felé húzó tényező, ha más nem, hát a bővített változat: e kilenc perccel hosszabb verzió csak ezen a formátumon kap majd helyet (127 perc vs. 118 perc).

riddick_dvd.jpg

Címkék

dvd sci fi sequel vin diesel exkluziv david twohy riddick provideo dvd borito bd release

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr495666235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2013.11.28. 21:23:23

hínnye és még mindig nem láttam a filmet. :S

Dean6 2013.11.29. 14:33:18

Sajnos a film nagyon gyenge lett,legalábbis én nagyon untam.A bővített változatokat mostanság parasztvakításnak találom, legutóbb az Wolverine-nél is mondogatta a rendező,hogy majd a bővített változat nah az majd milyen jó lesz,hát semmivel sem adott többet a filmhez.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása