aeon flux

ready for the action now, danger boy?

mijazaki a magyar mozikban Zalaba_Ferenc
2013. november 25. 12:40:00

Kategória: film 3 komment

Mióta a Best Hollywood felhagyott a Studio Ghibli filmjei forgalmazásával - meg úgy általában a forgalmazói tevékenységével -, azóta hiába is várjuk, hogy a legendás animációs stúdió filmjei eljussanak a magyar mozikba. Így maradhattunk le például az Arrietty-ről is, és úgy tűnt, hogy a mester (időközben némileg megkérdőjelezett) hattyúdala is erre a sorsra jut. Az imént viszont azt a hírt kaptuk a Cirko Filmtől, hogy Mijazaki Hajao hazájában nagy sikert aratott és jelenleg is Oscar-várományos mesterműve, a The Wind Rises a hazai mozikba is berepül, méghozzá 2014. április 17-én. A hír örömére nézzük meg újra a film bővített előzetesét!

Címkék

release anime animation miyazaki cirko film studio ghibli

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr735655080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pizsama 2013.11.25. 14:13:45

Bakker, megkönnyezek egy trailer-t.....kell, Blu-rayen, pofátlanul magas áron is akár, de kell!

Minatomano 2013.11.25. 16:38:41

Remélem, nemcsak magyar szinkronnal adják le. :)
De mindenesetre örömteli a hír.

Ted E. Bear 2013.11.25. 19:00:37

Amúgy az Arrietty és e között (2011-ben) Mijazaki fia elkészítette második rendezését a From up on Poppy Hill-t, amely szintén nagyon jó darab lett, és szerintem sokkal jobban sikerült, mint a Földtenger varázslója. Mivel itt valahogy senki sem említette ezt, ezért gondoltam szólok, hogy létezik ez is. :) A hírnek meg örülünk ezerrel.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása