aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip: amerikai botrány [american hustle] / augusztus oklahomában [august: osage county] (2013) Fata Richárd
2013. november 23. 12:35:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Ha már a minap úgyis megbeszéltük, hogy a díjszezonban egy-egy filmklip olykor többet mond minden trailernél, akkor íme két alkotás, amelyekkel ilyen szempontból igazán nincs nehéz dolga a marketingeseknek. Az Amerikai botrány újabb imádnivaló részletében a figyelem középpontja (ki nem találnád...) ismét Jennifer Lawrence, hisz róla úgyis olyan keveset hallottunk a napokban – de hát tegye fel a kezét az, aki nem szagolgatná meg örömmel a spicces Katniss Everdeen körmeit, ha tehetné?! Az utóbbi időben kissé háttérbe szorult Augusztus Oklahomában promóciója is újfent beveti a nagyágyút, egy jóval kellemetlenebb, de nem kevésbé szórakoztató asztaltárs személyében, akit Meryl Streepnek hívnak, talán róla is hallottál már... Az "elolvasom" után pedig bónuszként jó alaposan megvizsgálhatod az Augusztus Oklahomában zseniális poszterét (magyar premier: január 16.) és Bradley Cooper botrányos hajcsavaróit (magyar premier: január 23.).

august_osage_county_poster.jpg

american-hustle-cooper.jpg

Címkék

comedy poszter drama christian bale meryl streep julia roberts poster jeremy renner filmklip david o russell jennifer lawrence film kep crime movie filmkep

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr455650916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása