aeon flux

ready for the action now, danger boy?

trailer: august - osage county (2013) Fata Richárd
2013. május 10. 17:28:00

Kategória: film 7 komment

Tracy Letts (Gyilkos Joe) Augusztus Oklahomában című Pulitzer-díjas fekete komédiájának filmadaptációja már régóta az idei díjszezon egyik legbiztosabb versenylova, és az első poszter után most itt az első előzetes is, amely kellemesen régivágású családi drámát ígér (persze a család, mint olyan, ezúttal is a rondábbik felét tolja az arcunkba, de szerencsére most csirkecomb nélkül...), és felelevenít egy örök tanulságot: tök mindegy, mennyi sztárt és remek karakterszínészt pakolsz Meryl Streep köré, senki nem lophatja el tőle a show-t.

Címkék

trailer comedy drama ewan mcgregor meryl streep julia roberts abigail breslin chris cooper adaptation benedict cumberbatch

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr815294048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ungverjaland 2013.05.10. 17:41:34

Hát ez sem az én filmem lesz, becsületesen bevallom, hogy áttekertem a trailer nagy részét, de Meryl Streep biztos megkapja 200-adik Oscar jelölését.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.05.10. 17:52:25

Durva, hogy Benedict Cumberbatch nem érdemel annyit, hogy kiírják a nevét az előzetesben.

Még néhány nap, és nagyon fogják majd a fejüket emiatt. :)

Lazók György · https://filmekapolcrol.blog.hu/ 2013.05.10. 17:55:20

Maradok a csirkecombnál, ezt a felfújt sztársalátát zabálja meg, aki akarja.

Vektor. (törölt) 2013.05.10. 19:39:30

Ha igazak az első pletykák a tesztvetítésekről, akkor Streep negyedik Oscarja úton van. Emellett még kb. 3-4 színész-jelölésre esélyes a film, plusz Julia Roberts is duplázhat, ha nem rakják egy kategóriába Streeppel.

Legalábbis páran ezt mondták az első vetítések után, engem mindenesetre nem győzött meg az előzetes. Nem tűnik egy legjobb film-esélyesnek.

Németh Barna 2013.05.10. 19:45:10

@Zalaba_Ferenc: Gondolod? Nem egy a két film közönsége, és nem hinném, hogy ezt a trailert leadnák egy olyan film előtt.

@Vektor: Az Argo annak tűnt?:) Amúgy szerintem sem nyer majd, de egyáltalán nem emiatt.

Vektor. (törölt) 2013.05.10. 19:59:55

@Németh Barna: Az Argo-t tippeltem a legjobb film-jelölésre attól a pillanattól fogva, hogy megjelent az előzetese. Ha nem tudnám az Osage County előéletét, és nem hallottam volna már ezerszer, hogy mennyire jó a darab, akkor csak és kizárólag az előzetes alapján átgondolnám az esélyeit.

Az meg egy érdekes kérdés, hogy csak a marketingben állítják-e be Streepet és Roberts-et főszereplőnek, vagy az Oscaron is így fognak kampányolni. A hírek szerint mindketten főszereplők, de Harvey lehet megkavarja a dolgokat, hogy mindkét színésznőnek díjakat szerezzen. Ami szintén különös, hogy Margo Martindale neve meg sem jelent az előzetesben, pedig a mellékszereplők közül őt szokták még kiemelni esélyesként.

kovacsbalint · http://kovacsbalint.blog.hu/ 2013.05.10. 23:17:30

Hát, ismerem a drámát, ha azt viszik filmre, az sem nem fekete, de még annyira sem komédia. "Egyszerű" családi dráma, annak viszont jó.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása