aeon flux

ready for the action now, danger boy?

elindult a ps4 Zalaba_Ferenc
2013. november 15. 07:35:00

Kategória: jatekhaz 2 komment

...és a start örömére megrendezett "All Access Launch Event" keretében egy rakat izgalmas megjelenési infó és játékelőzetes érkezett. Ezeket az "elolvasom" után találod, előbb azonban tekintsd meg a konzol induló videóját, és döntsd el, hogy tényleg vár-e a nagyság, ahogy azt a szlogen ígéri.

És akkor a fejlemények:

- A Nughty Dog bejelentette, hogy megjelenik az Uncharted PS4-en; hogy ez a PS3-as klasszikus feldolgozása vagy folytatása vagy rebootolása vagy esetleg valami más lesz, még nem tudni (jó eséllyel egy teljesen új játék), mindenesetre az alábbiakban megnézhetitek az első teasert.

- A Naughty Dog az első beígért egyjátékos The Last of Us DLC-t is leleplezte: a Left Behind címre hallgató fejezetben végig Ellie-t kell majd irányítanunk, aki a legjobb barátjával, Riley-val közösen indul új kalandokra. Várható megjelenés: 2014 tavasza.

poster_thelastofus_leftbehind.jpg

- A Sucker Punch fejlesztésében érkező PS4-exkluzív inFamous: Second Son is új előzetessel jelentkezett, melyben végre a megjelenési dátumot (2014. március 21.) is leleplezték a játék borítójával együtt (habár ez utóbbi lehet, hogy csak nekem újdonság).

- A Bungie nagyszabású FPS-e, a majd mindenféle konzolon megjelenő Destiny is kapott egy új trailert, és kiderült, hogy a játék béta tesztje PS3-on és PS4-en indul. 

- Végül de nem utolsósorban kiderült, hogy a Metal Gear Solid: Ground Zeros is kap egy exkluzív PS3/PS4-küldetés Deja Vu címmel, melyben akár a klasszikus Snake-et, azaz az első játék meglehetősen elnagyolt kialakítású hősét is irányíthatod. Kojami szerint ettől elszáll majd az agyunk. Hát, nem tudom.

Címkék

ps3 fps tps bungie uncharted sucker punch metal gear solid infamous naughty dog the last of us ps4 game hir game trailer

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr875634929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Regggie 2013.11.15. 10:09:29

Naughty Dog? Uncharted? Nos, akkor ebből PS4 vásárlás lesz, innentől egyértelmű. A TLoU-é pedig az első dlc lesz, amit megveszek. Remek hírek!

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.11.15. 10:17:06

@Regggie: Én még mindig a Borderworlds-bejelentésre várok... :)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása