aeon flux

ready for the action now, danger boy?

filmklip: 12 év rabszolgaság (2013) Németh Barna
2013. november 07. 20:00:00

Kategória: film 3 komment

Azt már elég bátran írom le, hogy Steve McQueen filmje minimum tíz Oscar-jelölést gyűjt majd be miután végigtarolta a kritikusok díjait, de most már az is egyre valószínűbb, hogy ebből be is gyűjt vagy hatot. Attól viszont mindeddig ódzkodtam, hogy az újoncnak számító Lupita Nyong'o-t éllovasként emlegessem Oprah Winfrey előtt, de az ilyen kis pillanatok lassan meggyőznek...

Címkék

oscar chiwetel ejiofor michael fassbender lupita nyongo

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr575619909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Németh Barna 2013.11.07. 20:21:04

Egyébként Fassbender egy szem mondatában is van valami nyugtalanítóan gonosz, nagyon eltalálta ezt a hanghordozást.

És ha már alakítás, remélem a feliratos kópiák elhagyására és egyéb bűncselekményekre nem gondol a magyar forgalmazó...

Vektor- 2013.11.07. 21:32:10

Szerintem a szokásos négy díjat fogja hazavinni (film+rendező+férfi főszereplő+forgatókönyv). Az Akadémia inkább tisztelni fogja, mint igazán szeretni, ami arra elég lesz, hogy a fontos díjakat elvigye, de bónuszokat nem fog kapni. Oprah olyan könnyedén fogja végigtarolni a TV-s díjátadókat Harvey segítségével, mint tavaly Hathaway.

Németh Barna 2013.11.07. 22:20:38

@Vektor-: Meglátjuk. Én, személy szerint ha otthon üldögélnék egyedül a szavazólapommal, ahol senki nem lát, tuti azt gondolnám Oprah kapcsán, hogy "ezt neked, te gagyi műsorral felkapaszkodott, patetikus, milliárdos p***a"." Főleg, hogy az az ártatlan már a trailerben is max. egy szappanopera-színésznő szintjét hozta. És ha elolvasod a kritikákat, azok sem tartják túl nagyra. És az Akadémiát is láttuk már "nagy embert" lepöckölni, főleg olyasvalakivel szemben, aki tényleg jó. De tényleg.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása