aeon flux

ready for the action now, danger boy?

hallgatnivaló: arcade fire - afterlife @ youtube music awards 2013 Fata Richárd
2013. november 04. 12:30:00

Kategória: zene 4 komment

Az éjjel lezajlott az első YouTube Music Awards-gála, amelyet Spike Jonze vezényelt le kreatív rendezőként, házigazdaként pedig Jason Schwartzman, méghozzá előre megírt forgatókönyv nélkül. A klasszikus zenei díjátadók steril pompája helyett szándékosan csapongó, kötetlen barkácshangulattal operáló show folyamán a díjazásoknál természetesen jóval izgalmasabbak voltak a már korábban beharangozott, "élő videoklipekként" aposztrofált sztárfellépések és egyéb kaotikus, interaktív momentumok: az Arcade Fire nyitott a gyönyörű Afterlife előadásával, amely közben a Frances Ha sztárja, Greta Gerwig adott elő egy imádnivaló koreográfiát, de az este folyamán feltűnt maga Zod tábornok, azaz Michael Shannon is, méghozzá Avicii karikatúrájaként, Vanessa Hudgens-szel az oldalán, egy rendhagyó végkimenetelű performanszban, amely leginkább a Csajok egy különösen szürreális epizódjára emlékeztetett – nem véletlenül, hisz maga Lena Dunham írta.

youtube_music_awards.jpg

Címkék

zene youtube videoklip hallgatnivalo arcade fire spike jonze greta gerwig michael shannon zene dij

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr715614022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.11.04. 12:50:13

Lehet, hogy végre el kéne fogadnom azt a sokszor letagadott tényt, hogy bírom Greta Gerwiget. Ez a cucc komolyan meghatott.

zolij 2013.11.04. 13:01:51

élőben néztem a műsort, már a nyitószámnál (history of youtube) dafaq érzésem volt, aztán ez csak erősödött. Mellesleg vicces volt olvasni twitteren a reakciókat, a hagyományos díjátadókhoz szokott emberek totál ki voltak akadva a műsor stílusán.

Zalaba_Ferenc · http://aeonflux.blog.hu 2013.11.04. 13:05:40

@zolij: Ahogy olvasom, a díjazottakat látva utólag is megy az anyázás a sajtóban meg mindenhol, de így kell ezt. :)

zolij 2013.11.04. 13:06:46

@Zalaba_Ferenc: az biztos hogy formabontó volt:)

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása