aeon flux

ready for the action now, danger boy?

van képünk hozzá: far from the madding crowd (2014) Németh Barna
2013. november 01. 09:05:00

Kategória: film Szólj hozzá!

A sokat méltatott és Oscarra nevezett A vadászat után Thomas Vinterberg egészen más vizekre evez. A neves angol író, Thomas Hardy egyik első regényének adaptációjában egy fiatal, akaratos nő dönt úgy, hogy a megörökölt birtokot maga vezeti. A munkásnak felvett Gabriel persze rögtön szemet vet a gyönyörű Bathsebára, de a nő kikosarazza és inkább a szomszéd földbirtokossal flörtölget, míg meg nem érkezik egy idegen, hogy a szerelmi háromszöget négyszöggé változtassa.

A főszerepet Carey Mulligan játssza, a kegyeiért epekedő urakat pedig Michael Sheen, Matthias Schoenaerts és Tom Sturridge, de feltűnik a filmben Juno Temple is. Akinek ismerős a sztori, az jó helyen kapizsgál, a modern képregényátiratból három évvel ezelőtt készített filmet Stephen Frears Tamara Drewe címmel. Reméljük, Vinterberg jobban kidomborítja majd a történetben rejlő pikáns részleteket, de őt ismerve ebben nem lesz hiba.

Íme az első képek:

far-from-the-madding-crowd.jpg

far-from-the-madding-crowd2.jpg
far-from-the-madding-crowd3.jpg

Címkék

michael sheen carey mulligan thomas vinterberg eurocinema filmkep matthias schoenaerts

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr915608784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása