aeon flux

ready for the action now, danger boy?

magyar trailer: jack ryan - árnyékügynök [jack ryan: shadow recruit] (2014) Zalaba_Ferenc
2013. október 28. 06:35:00

Kategória: film 2 komment

Scorsese Oscar-várományos thriller/drámája, A Wall Street farkasa év végére történő csúszásának hála a revampolt Jack Ryan amerikai bemutatója is 2014 januárjára halasztódott (mivel mindkét film a Paramount gondozásában kerül mozikba), így a rosszfiút játszó (és nem mellesleg a filmet rendező) Kenneth Branagh orosz akcentusa és mozgáskultúrája (vagyis annak hiánya) sajnos kiesett az Oscar-versenyből. Amíg eme szomorú tényen merengsz, nézd meg a film szinkronizált és/vagy feliratos előzetesét! (A film 2014. január 16-án debütál a magyar mozikban.)

Címkék

trailer thriller keira knightley action kevin costner kenneth branagh chris pine jack ryan trailer magyar

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr575602415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

m.martin91 2013.10.28. 10:57:24

Chris Pine nem Zámbori Soma (szánalmas...)
Kevin Costner nem Kovács István :(
Knightley és Branagh rendben van

TomPowell25 2013.10.28. 12:21:56

@m.martin91: Gondolom ez még nem a végleges verzió. Ahogy hallom itt Pine-t Szatory Dávid kapta, aki azon kevés újak közül való, aki tényleg jó ebben a szakmában, habár Pine és Zámbori számomra is már elválaszthatatlanok. Csernák János végülis egész jó Costnernek, szóval ő se különösebben problémás, habár a színész számomra vagy Szakácsival vagy Kováccsal az igazi. Majd elválik, ahogy az is, hogy a film milyen lesz, mert az továbbra is érdekel, de közben a vészcsengő folyamatosan ott szól a fejemben.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása