aeon flux

ready for the action now, danger boy?

már forog a batman vs. superman Zalaba_Ferenc
2013. október 20. 08:10:00

Kategória: film Szólj hozzá!

Pánikra nincs ok, egyelőre csak kiegészítőfelvételek készültek Az acélember nagyreményű folytatásához, de egyrészt David S. Goyer tényleg nem hazudott, mikor azt mondta, hogy előbbre járnak a projektben, mint gondolnánk, másrészt a szokásos second unit csapat helyett maga Zack Snyder vezényelte le azt a kvázi tömegjelenetet, amely egy Los Angeles-i futballpályán (egészen pontosan a Weingart stadionban) játszódott, és egy tényleges amerikai (college) futballmeccs szünetében került rögzítésre. Miközben a félidőben az East Los Angeles College és a Victor Valley College csapatai az öltözőben pihentek, a pályára felvonult a Gotham City University és a Metropolis State University csapata, hogy felvegyenek egy-két tackle-t, egy touchdownt, valamint egy kis csetepatét a játékosok között. Mindehhez a tényleges közönség asszisztált, és ha hihetünk a jelentéseknek, akkor az MSU-nak jobban ment a játék. A csapatok az alábbi mezt viselték (további képekért klikk ide!).

batman_vs_superman_football.jpg

De hogy hírünk (valamivel) több legyen vasárnap reggeli bulvárnál: a felvételen végig Batman Vs. Supermanként hivatkoztak a filmre, szóval egyre valószínűbbnek látszik, hogy ez lesz a végleges cím.

Címkék

superman batman ben affleck zack snyder superhero dc comics man of steel henry cavill

A bejegyzés trackback címe:

https://aeonflux.blog.hu/api/trackback/id/tr465589117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Az oldalon található tartalmak kizárólag
18 éven felülieknek ajánlottak.
A belinkelt video- és hanganyagok tartalmáért nem vállalunk felelősséget

Facebook

Beszélt

Filmes naplók

süti beállítások módosítása